Χωρίς τή στοιχειώδη αξιοπρέπεια,μέ το “καρακατιναριό” ως δεύτερη φύση μας νά κυριαρχεί …

Κατιναριο

Όσο δεν ειπώνονται ξεκάθαρα τα πράγματα με το όνομά τους, οι τυφλοπόντικες θα σέρνονται έξω απ΄τις τρύπες τους και θα μας παραδίδουν και μαθήματα.
Έχουμε ανάγκη από εντιμότητα σκέψης και πράξης,καί όχι από
αιχμάλωτους αρρωστημένων καταστάσεων και διεφθαρμένων παραγόντων.
Η διαφθορά είναι η πρώτη θυγατέρα της εξουσίας,μέ κατσαπλιαδες, ληστοσυμμοριες, καί ένα συρφετό ποινικών που οργιάζουν,τσάτσους και ράθυμους μικροαστούς των ταβερνίων και των “bar “.
Η πολιτική φιλολογία δυστυχώς παραμένει πορνογραφικού χαρακτήρα,μέ ‘αστέρες” πού περιφέρονται ως τσάτσοι και “πόρνες” υπηρέτες των νταβατζήδων τους.
Πολιτικές παρατάξεις αραχνιασμένες, με το μόνο που τους έχει απομείνει νάναι οι σκισμένες δαντέλες της εκπόρνευσης του Έθνους.
Τά έρμαια της αφέλειας, της παθητικότητας και της δουλικής θρασυδειλίας είναι προορισμένοι να θυσιαστούν στο βωμό των ψευδών, στο όνομα και για το όραμα μιάς νέας ”κανονικής”- προτεκτορατοποιημένης, πλην όμως τρελά υπερήφανης και προπαντός εξιλεωμένης στα μάτια των δημίων της, Ελλάδας.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη, αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιστορική στιγμή στην κόψη ανάμεσα στην καταστροφή και την διαλεκτική της υπέρβασης.