Οι οικονομίες στήνονται με μέτρα “που λειτουργούν” και μετά από “σοβαρή μελέτη” και όχι “δουλειές του ποδαριού ανάμεσα σε φίλους”.

ΜΟΝΤΕΛΟ

Οι οικονομίες στήνονται με μέτρα “που λειτουργούν” και μετά από “σοβαρή μελέτη” και όχι “δουλειές του ποδαριού ανάμεσα σε φίλους”.
Μέτρα που επιτρέπουν την ανάπτυξη όλων των επιχειρήσεων – και όχι μόνο των κολλητών μας.
Η παράκαμψη του αποφραγμένου χρηματοπιστωτικού “λαιμού μπουκαλιού” είναι ο μόνος τρόπος αναζωογονησης του Παραγωγικού ιδιωτικού τομέα σήμερα.
Το χρηματοπιστωτικό σύστημα με τη σημερινή του μορφή είναι άκρως αντιπαραγωγικό,είναι καταστροφέας κεφαλαίων τερατώδους κλίμακας, που παράγει μόνον μερικές εκατοντάδες δισεκατομμυριούχους παραπάνω και εκατοντάδες εκατομμύρια ανέργων.
Μετατόπιση της προσδοκίας για κερδοφορία του κεφαλαίου, απο τον χρηματοπιστωτικό τομέα στον καπιταλισμό της πραγματικής οικονομίας,δηλαδή να είναι εμφανής η πιθανότητα, ότι μια επένδυση στον χρηματοπιστωτικό τομέα είναι πολύ πιο ασύμφορη από μια επένδυση κεφαλαίου στην πραγματική οικονομία με ίδια επίπεδα ρίσκου.
Στην EuroDisneyland έχει από όλα, κυρίως όμως αιθεροβάμονες, αφού τα υποζύγια-πληβείοι πληρώνουν με το αίμα τους την καλοπέραση και τα κέρδη πάνω απο 15% των δήθεν “κολλημένων ιδεολόγων”, με το ακράδαντο “επιχείρημα” οτι τα ζώα δεν εξεγείρονται όσο τα ταίζεις ίσα να μην πεινάνε…
Στα πανεπιστήμια είναι το ανθρώπινο δυναμικό που μπορεί να γίνει η ελπίδα για την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας,με γνώσεις σε νέες τεχνολογίες πολλές ξένες γλώσσες, που μπορούν να γίνουν η μαγιά για έναν νέο πολιτισμό στην ελληνική επιχειρηματικότητα.