Πέρασαν τη σκιά τους για μπόι.

μποι

Αριστερίστκες πομφόλυγες και πολιτικές δοξασίες ανεφάρμοστες, που δεν ανταποκρίνονται στον υπαρκτό κόσμο.
Το όχημα καθυπόταξης των μαζών με την μέθοδο του νοητικού τους ευνουχισμού.
Η βιαιότητα για την επιβολή τους είναι ιστορικά αποδοκιμαστέα και η ανυπαρξία ανθρωπιστικών τους αξιών καθημερινά αυτοαποδεικνυόμενη.
Δεν είναι οραματιστές, αφού δεν γνωρίζουν ούτε να συστηματοποιούν ούτε μεθοδικά να εργάζονται για να σχηματοποιήσουν και υλοποιήσουν το όραμά τους.
Μόνο εξαπάτηση απεργάζονται, καταστροφή των περιουσιών των δημιουργικών ανθρώπων, με υπόγειες διαδρομές με αναρχικά και εξωκοινοβουλευτικά στοιχεία, που μπορούν ποδηγετούμενα σε χρόνο μηδέν να κάψουν , αδιαφορώντας επιδεικτικά για τις συνέπειες, τις ανθρώπινες ζωές και τις περιουσίες των συνανθρώπων τους.
Αμετανόητοι εξουσιαστές και δολοπλόκοι, στις ιστορικές τους αναδιπλώσεις, δεν ενεργούν με σκοπό να αποφύγουν τα χειρότερα, για την κοινωνία που δήθεν κόπτονται για το καλό τους, αλλά για να ωριμάσουν οι κοινωνικές συνθήκες εξανδραποδισμού της. Ερπυστριοφόρα πολιτικού φονταμενταλισμού, κοινωνικής υποκρισίας και πολιτικής αναλγησίας και θρασύτητας.
Οι Συριζανέλ έχουν την “ευτυχία” να έχουν τρία πολιτικώς-θεσμικώς ανέφελα χρόνια μπροστά τους, αφού η κοινοβουλευτική τους πλειοψηφία μοιάζει υπέρμετρα συμπαγής και δεν υπάρχει ορατό σκηνικό ικανό να τούς ανατρέψει μέχρι τον Σεπτέμβριο 2019.
Ποντάρουν συνεπώς εμφανώς στο να αλλάξουν τα πράγματα.
Ο πολιτικός χρόνος κυλάει υπερβολικά γρήγορα.
Όμως παρουσιάζουν συμπτώματα καθεστωτισμού με μόλις ενάμιση χρόνο στην εξουσία.
Τι θα γίνει μέχρι το τέλος της θητείας τους;
Ο κόσμος ψηφίζει ενάντια στα καθεστώτα, συνήθως.
Και η αλαζονική αντιμετώπιση των καναλιών που κλείνουν κάνει τους έως προχθές “διαπλεκόμενους” ξάφνου συμπαθείς!
Αλήθεια, ποιος θα έλεγε μια καλή κουβέντα για τον Κοντομηνά μέχρι προχθες;
Τώρα λέμε όλοι “μα είχε μια νοικοκυρεμένη επιχείρηση ο άνθρωπος” και πράγματι είχε, αλλά μέχρι προχθές κοιτάζαμε άλλα, στραβά, που επίσης πράγματι υπήρχαν και υπάρχουν.
Αλλά τι συνέβη;
Τους κατέστησαν όλους αυτούς με τη μία συμπαθείς!!!
Τέτοια πολιτική ήττα φαντάζομαι ότι δεν την περίμεναν.
Ο Τσίπρας έτσι την πατάει όχι από την αποτυχία, αλλά από την επιτυχία του σχεδιασμού του.
Και βλέπει να αποδομείται κι άλλο η δημοφιλία του.
Οι πραιτωριανοί του συστήματος του αριστερού καθεστώτος, που αποκοιμίζουν τους Έλληνες, με το φαινομενικό τους ενδιαφέρον ως ζωόφιλων για τις θαλάσσιες χελώνες, καρέτα-καρέτα …Διυλίζοντας τον κώνωπα και την κάμηλον καταπίνοντες, μαχόμενοι δήθεν για τις θέσεις εργασίας που χάνονται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, δεν ξεμύτισαν ώσπου να γίνει ο πλειστηριασμός των αδειών των καναλιών και τώρα κόπτονται ότι οι ικανότεροι θα απορροφηθούν στα νέα κανάλια, για να γεμίσουμε οσφυοκάμπτες και να δηλώσουν πάλι υποταγή στην αριστερίστικη ισοπέδωση και ιδεοληψία.
Συνταγματικά δεν στέκεται ο διαγωνισμός, γιατί παραβιάζει όλα τα βασικά άρθρα του Συντάγματος, για την οικονομική ανάπτυξη, την ελευθερία της ατομικής δημιουργίας, την αδυναμία αποκλεισμού ή περιορισμού της ελευθερίας της γνώμης ή του τύπου, το ανεπίτρεπτο της κρατικής παρεμβατικότητας στην ιδιωτική οικονομία και την επιχειρηματικότητα χωρίς εχέγγυα τήρησης ίσων κριτηρίων και δυνατοτήτων πρόσβασης στον επιχειρηματικό κύκλο των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, τον πυρήνα του δικαιώματος της ιδιοκτησίας, που απαλλοτριώνεται χωρίς νόμιμη αιτία, την αρχή της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης, κ.λ.π.
Η δικαιοσύνη έχει τις ασφαλιστικές δικλείδες να παρεμβαίνει αποτελεσματικά με την προληπτική δικαστική προστασία, που της παρέχεται και πριν δημιουργηθεί αναπότρεπτο κακό στην κοινωνία, πράγμα που και το Σύνταγμα το αναβιβάζει σε ύπατο αξίωμα της διακριτής εξουσίας των κρατικών λειτουργιών και που την καθιστά ανεξάρτητη, αλλά όμως η λειτουργία της δεν μπορεί μόνο να είναι εξισορροπιστική των πολιτικών τάσεων και καταστάσεων, που επικρατούν και δεν ανάγεται τούτο στο έργο της, αλλά μόνο καθήκον της είναι η ορθή και ανεξάρτητη απονομή του δικαίου, που εδραιώνει την δημοκρατία, αλλά και το αίσθημα εμπιστοσύνης σ’ αυτήν των πολιτών.
Απλά όπου η Δικαιοσύνη λειτουργεί απορρυθμισμένα, δεν υπάρχει ούτε κοινωνική ούτε πολιτική ειρήνη και η Δημοκρατία αποδυναμώνεται.

Save