Αλλιώς μας τα ‘λεγες, παπά, πριν σε χειροτονήσουν…

ΑΡΚΑΣ

Ενδιαφέρονται για αυτό που ενδιαφέρονταν πάντα.
Την παρασιτική μάσα,τό διορισμό, τη φοροαπαλλαγή, τό πλασματικό εφάπαξ, τήν πρόωρη συνταξιοδότηση και οτιδήποτε για να ικανοποιήσουν το μοναδικό τους ιδανικό: την κοιλιά τους, ιδανικά δε εις βάρος της κοινωνίας και με δανεικά.
Οι κλασικοί αριστεριστές, ενδυναμωμένοι με τους τερμίτες που το 09 ψήφιζαν “λεφτά υπάρχουν” γιατί ήθελαν εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης…αυξήσεις.
Σε αυτό το κοινωνικό φαινόμενο, του ασκεριού τερμιτών που οδηγούν δημαγωγοί της κακιάς ώρας δεν μπορεί κανένας να δείξει ανοχή.
Ο εμφύλιος από τό 2009 εως το 2015 έληξε και οι πιο οργανωμένοι, που είχαν και έλεγχο των πόλεων, νίκησαν.
Τα λεει κι ο Καλύβας στο βιβλίο του για τις ενδοκρατικές συγκρούσεις.
Η ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ ξεχύθηκε στους δρόμους με την ανατριχιαστικές ιαχές “λεφτά υπάρχουν”, “βαρκιζα τέλος”, “γερμανοτσολιάδες” και αλλα εμφυλιοπολεμικά για όσους ηταν κατα του επιδόματος άγαμης θυγατέρας, του θεμελίου της δημοκρατίας μας.
Υπουργοί εδάρησαν (με καλή βία ομως), ανθρωποι κάηκαν ζωντανοί μαζι με τα αγέννητα μωρά τους γιατι δούλευαν, δεκάδες χιλιαδες επιχειρήσεις έκλεισαν, 1.500.000 ιδιωτικοί υπάλληλοι, αποκλειστικά, έμειναν άνεργοι, για να μην απολυθεί ούτε μισός επίορκος.
Ποιοι ειναι λοιπόν οι θύτες και ποιοι τα θύματα;
Ποιοι ειναι στην Μακρόνησο της ανεργίας και ποιοι στην στοργική αγκαλιά του κράτους και παρακράτους της Κρατικής Ζάχαρης;
Οι Φωτόπουλοι πολεμούν τόσο σκληρά για να μην κοπεί ούτε ένα επίδομα πλύσης χειρών, ούτε μια σύνταξη στα 45, κι οι εκτός ΔΕΚΟ ας ψοφήσουν όλοι ,διότι αν χάσουν αυτον τόν πόλεμο τούς περιμένει το ειδικό δικαστήριο δοσιλογων.
Αν κερδίσουν, θα βγούν και βουλευτές.
Κι ομως, με απίστευτο οργουελικό θράσος, ονομάζουν το άσπρο μαύρο, τους προνομιούχους θύματα,τους άνεργους-φοροφυγάδες,  τους πολυτελώς σιτιζόμενους απο τα δάνεια των ξένων (μέχρι κι επίδομα φραπέ παίρνουν στην ΓΕΝΟΠ) πένητες.
Τους 800.000 ΔΥ που βυζαίνουν την χώρα τους ονομάζουν θύματα, τους παράνομους μετανάστες τους ονομάζουν πρόσφυγες, τους τραφικερ και τα όργανα του Ερντογαν, φιλάνθρωπους…
Μόνο που ο αγώνας τους πλέον ειναι κατά της πραγματικότητας της ίδιας.
Σαν τον αστικό μύθο του ενωματαρχη της χωροφυλακής που απαγόρευσε στην περιφέρεια του την πάλη των τάξεων και τους σεισμούς.
Μονο που 40 τέτοιοι ενωματαρχες ειναι πιά η κυβέρνηση μας και θεωρούν οτι ο νόμος της βαρύτητας, ειναι νόμος του Ελλαδιστάν και θα περάσουν μια τροπολογία να τον αλλάξουν…
Τα πράγματα λοιπόν ειναι πια δαρβινικά, λαοί χωρισμένοι απο την πραγματικότητα πεθαίνουν και εξαφανίζονται, συνήθως μέσα σε τραγωδίες και κλάματα.
Ζούμε στο 1438, όταν ο σοφός λαός της Πόλης, μετά την συμφωνία της Φλωρεντίας-Φερραρας, φώναζε στον Πατριάρχη “ανάξιος” και στον αυτοκράτορα “Φραγκος γέγονες”.
Επέλεξε ο Ελληνας, κάλιο 200.000 μουσουλμάνοι τον χρόνο και τζιχάντ, παρά φακιόλι ευρωπαϊκό.
Άντε και Καλή Σαρία.