Αν μείνουμε στις μηδενιστικές διαπιστώσεις και στα ηττοπαθή μοιρολόγια, θα είμαστε άξιοι της καταστροφής μας.

alexisss

Είδατε τί ωραία πού τά λεει η Πρωθυπουργάρα μας;
Άλλωστε, φάνηκε εξ αρχής πως πίσω από την ενέργεια αυτή βρίσκονται ευρωπαίοι πολίτες που διαμαρτύρονται γιά τα κλειστά σύνορα και τις ξενοφοβικές, ισλαμοφοβικές συμπεριφορές όλων αυτών των ακροδεξιών ρατσιστών που νομίζουν πως με φράχτες και λοιπές αηδίες, θα εμποδίσουν την πολυπολιτισμική όσμωση, το σφιχταγκάλιασμα των διαφορετικών πολιτισμών, την ανάμειξη των λαών της Ευρώπης, με τα ταξικά αδέλφια τους από ολόκληρη την Αφροασία!
Κάτω τα κλειστά σύνορα!
Δεν υπάρχουν σύνορα!
Όπεν δη μπόρντερ νάου!
Ζήτω η Τασία!
Ζήτω ο Μεγάλος Νταουλιέρης!
Έλεος…
Εδώ χάθηκαν τόσες ζωές, ανθρώπων αθώων , θύματα αυτών των αρρωστημένων ισλαμοφασιστοειδών που έχει κουβαλήσει στην Ευρώπη η “πολιτική” του, των ανοικτών συνόρων, και δεν λέει ούτε μία λέξη γιά να συλλυπηθεί αυτά τα τραγικά θύματα.
Ενώ αντιθέτως, η κασέττα “φόβος, μίσος, ρατσισμός” παίζει ολόκληρη και άνευ περικοπών…
Τι να πω… ντροπή…
Η ανεκτική πολυπολιτισμικότα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που παράγει πολιτισμό και ανθρωπιστικές αξίες, ενσωματώνοντας το διαφορετικό σαν άλλη μορφή έκφρασης, δεν έχει αντίκρυσμα στους πειναλέους Ισλαμοφασίστες, που αφού δεν σέβονται στις χώρες καταγωγής τους την αξία της ανθρώπινης ζωής ούτε και οι ίδιοι ορρωδούν να αιματοκυλήσουν την πολιτισμένη Ευρώπη σκοτώνοντας αθώους και ανυποψίαστους πολίτες, ντυμένοι με εκρηκτικά.
Αλλά οι ίδιοι έχουν καλά διασυνδεμένο δίκτυο υποστήριξης στις χώρες προορισμού και αποτρόπαιας δράσης τους, γιατί δεν μπορεί να έρχονται εντελώς γυμνοί στην Ευρώπη και να έχουν στη διάθεσή τους τόσες μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών και εκρηκτικών, για να πετύχουν τους αλλοπρόσαλλους σκοπούς τους, πράγμα που αποτελεί και το μεγάλο πρόβλημα, για τις διασυνδέσεις, τους σκοπούς, τις βαθύτερες επιδιώξεις τους και τους υποστηρικτές τους στο Ευρωπαϊκό έδαφος.
Αν τελικά κλείσουν ερμητικά και οριστικά τα (κλειστά ήδη) σύνορα των Άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, αν μας ”εγκαταλείψουν” οι εταίροι που αναλώνονται στα κούφια λόγια και στα …συμπονετικά ψεύδη, τότε θα είναι πλέον καιρός το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, να υπερασπιστεί τα θαλάσσια σύνορα της χώρας και να καταστήσει σαφές στους Οθωμανούς, οτι το παιχνίδι τελείωσε.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ από εδώ κι εμπρός στα νησιά μας.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Οι τζάμπα ανθρωπιστές και οι εκ του ασφαλούς επικριτές, οι εκ μακρόν κι εκ του ασφαλούς, ας παραλάβουν τους ξεσπιτωμένους από την Τουρκιά κι ας τους περιθάλψουνε στις χώρες τους αν είναι τόσο ….ευαίσθητοι.
Εμείς οι πτωχευμένοι, φορτωθήκαμε ήδη 50.000 ανθρώπους, που είμαστε απολύτως ανίκανοι να βοηθήσουμε.
ΤΕΛΟΣ.
Ποιός οφείλει λοιπόν να επιβάλλει στους ξεμυαλισμένους ασκούντες την εξουσία και στους ασκούντες την αντιπολίτευση το αυτονόητο;
Μα όλοι εμείς, οι Έλληνες πολίτες που είμαστε υπεύθυνοι κατά το Σύνταγμα να υπερασπιζόμαστε τη ζωή, την αξιοπρέπεια και την πατρίδα μας.
Αν μείνουμε στις μηδενιστικές διαπιστώσεις και στα ηττοπαθή μοιρολόγια, θα είμαστε άξιοι της καταστροφής μας.
Οι άσκοποι κλαυθμοί, οι οδυρμοί και τα πατριδοκάπηλα ευχέλαια, ούτε ωφελούν, ούτε θα μας γλιτώσουν απ΄τον εξευτελισμό.
Καιρός αγαπητοί μου αριστεροδεξιοί στρουθοκάμηλοι, να βγάλουμε βιαίως το κεφάλι απ΄την άμμο.
Η πραγματικότητα είναι ισοπεδωτική.