Έτσι γίνονται οι διαπραγματεύσεις και έτσι χρησιμοποιούνται τα δημοψηφίσματα!

synodos_001

Τι έχουμε μέχρι τώρα;
Ανικανότητα –  Λαικισμό.
Ποιά τ΄αποτελέσματα της πιο απερίγραπτης κυβέρνησης που κυβέρνησε ποτέ;
Μια οικονομία στα βάραθρα, χωρίς τράπεζες, χωρίς επενδύσεις, χωρις την παραμικρή ανάπτυξη, μια ανεργία να γιγαντώνεται, την προσφυγιά των νέων επιστημόνων, την είσοδο των μεταναστών και τέλος την ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ σε εθνικό θέμα: ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ και την κάθοδο του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο (εμπόλεμη ζώνη;).
Και τι κάνει αυτή η ανίκανη κυβέρνηση;
Τσαλαπατάει κι΄άλλο τον ιδιωτικό τομέα, με αύξηση εισφορών ασφαλιστικών, με αύξηση φορολογίας.
Ναι αλλά έτσι σβήνει εξαφανίζεται η ιδιωτική οικονομία.                                                                       Άρα ποιος θα πληρώνει για μισθούς του Δημοσίου και συντάξεις;
Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!
Οι Συριζανέλ παίζουν εν ου παικτοίς, δηλαδή αντιμετωπίζουν σαν παιχνίδι πράγματα που δεν θα έπρεπε, διότι είναι πολύ σοβαρά, πολύ κρίσιμα και έχουν ιερό χαρακτήρα, χωρίς αιδώ και περίσκεψη.
Με κακεντρέχεια και μισαλλοδοξία για τους επιτυχημένους, που ήδη τους εξαθλίωσαν στην τυχοδιωκτική ισοπέδωση που επιδιώκουν.
Με κρυφές ατζέντες και απειλές όσων δεν συμμορφώνονται προς τις ιδεοληπτικές τους εμμονές.
Με ολιγωρίες και παλινωδίες και παιδιάστικες τακτικές ανταρτοπόλεμου. Σαν να έχουν σκοπό να αφανίσουν όλη μας την ιστορική διαδρομή, χωρίς όραμα, διαπραγματευτική τακτική και πατριωτική ευθύνη.
Επιχαίρουν που το Αιγαίο, ανοικτή θάλασσα της ειρήνης και της αξεπέραστης φυσικής ομορφιάς, γίνεται υγρός τάφος των ταλαιπωρημένων μεταναστών και προσφύγων και σιγοντάρουν την αύξηση των μεταναστευτικών ροών, μένοντας ηθελημένα άπραγοι στην πυρκαγιά που ξαπλώνεται και μπορεί να μας αφελληνίσει.
Ίσως γιατί πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν ανταλλάγματα στην διαπραγμάτευση, επισύροντας την ανθρωπιστική σημαία για τους χειμαζόμενους μετανάστες.
Αυτό όμως συνιστά προμελετημένη καταστροφή της εσωτερικής σύνθεσης και του κοινωνικού ιστού της χώρας, που με την φτωχοποίηση του συνόλου των Ελλήνων, την οδηγεί σε μια προεκπληρούμενη προφητεία, αναπότρεπτης εθνικής τραγωδίας.
Οι αγέννητες γενιές θα αλλοιωθούν από την πανσπερμία των όσων εκ των μεταναστών θα εγκλωβιστούν ηθελημένα ή αθέλητα στην πατρίδα μας.
Και η μιζέρια θα διαχέεται αναγκαστικά στην κοινωνία, υποβάθμιση που θα επηρεάσει τις επερχόμενες γενεές και είναι έγκλημα κατά της πατρίδας, που δεν ξεπλένεται ούτε με κορώνες πατριωτισμού τών ψεκασμένων, ούτε με τις δήθεν αριστερίστικες μεθόδους “ανθρωπισμού” των αποτυχημένα μπερδεμένων μεταξύ Μαρξ και Βέμπερ ινστρουχτόρων του Σύριζα.                                                                                                                                                    Δήθεν κόπτονται για τους αναξιοπαθούντες, αφού οι εξαθλιωμένες μάζες των μεταναστών, θα οξύνουν για περισσότερο από τρεις (3) γενιές ,τις ήδη χαίουσες πληγές της καθημαγμένης κοινωνίας μας.
Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν το εξώγαμο τέκνο της Ευρωπαϊκής οικογένειας, που είχε χαθεί για χρόνια, ζει σε λήθαργο και δεν αποκτά βηματισμό προόδου.
Επακόλουθο της ανερμάτιστης και επικίνδυνης πολιτικής των κυβερνώντων, που την λαϊκή κατακραυγή και την διόγκωση της λαϊκής δυσφορίας και αγανάκτησης, την βλέπουν σαν σιγανό ψιχάλισμα, ενώ τους φτύνουν και τους δηλώνουν με κάθε τρόπο ότι είναι κόκκινο πανί και ανεπιθύμητοι.