Το χρηματιστήριο πέφτει αλλά το καραβάνι προχωράει. Να τα λέμε κι αυτά.

porta

Θέμα ημερών η ανεπανόρθωτη εκτροπή της οικονομίας.
Έρχεται λέμε
Ειναι που θα βάραγε τα νταούλια η ψωροκώσταινα.
Φτώχεια και εξαθλίωση ante portas.
Ζήτω η επανάσταση των φαντασιόπληκτων.
Τι αύρα αλλαγής και ενθουσιασμού είναι αυτή Παναγία μου!!!
Εχουμε αρχίσει να εκπλήσσουμε τους πάντες.
Εκατοντάδες επιστολές λαμβάνει ο αριστερός εθνάρχης για διαλέξεις στα Αγγλικά, από ξένες χώρες, πανεπιστήμια, ιδρύματα όλοι έχουν μια επιδίωξη. Να γνωρίσουν τον Τσίπρα από κοντά ώστε να τους περιγράψει πως έγινε αυτό το θαύμα και να του προσφέρουν επενδύσεις.
Ηδη βρίσκεται στο Ιράν μετά θα πάει Πακιστάν κατόπιν Αφγανιστάν και τέλος Τατζικιστάν και Ουμπεκιστάν σε μια μίνι περιοδεία ψάχνοντας επενδυτές.
Ο Πρωθυπουργός έχει φέρει ήδη κάποια αποτελέσματα για να σκάνε από την ζήλια τους οι φιλελέ, αφου υπαρχουν επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν σε μαλλί της γριάς, τσεντζερέδες και μπρίκια, καθώς και σε άμαξες νέου τύπου Ασίας που αντί για μουλάρια θα τις σέρνουν νταβραντισμένοι Έλληνες διψασμένοι για δουλειά.
Πολλοί ζητούν να έχει μαζί του και τον Πάνο Καμμένο, ειδικά εταιρείες που ασχολούνται με ελικόπτερα, αερόστατα, κανώ και άλλου τύπου μέσων διαφυγής.
Χώρες όπως η Ιταλία που έχουν θέματα με μετανάστευση σχεδόν παρακαλούν την Ελλάδα να τους στείλει έστω και για λίγες μέρες την Τασία μήπως και σταματήσουν οι ροές και αν δεν μπορεί η ίδια έστω δικές της σημειώσεις σε power-point για το θέμα με τίτλο “Είναι όλοι μας αδέρφια”. Αλλά το μεγαλύτερο σουξέ το έχει ο υπουργός Κατρούγκαλος.
Ολη η παγκόσμια κοινότητα των πολιτικών και κοινωνικών επιστημών έχει την ίδια απορία.
Πως γίνεται ένας άνθρωπος να μπορέσει να ενώσει εναντίον του τόσο ετερόκλητες ομάδες όπως Πυρηνικούς φυσικούς και κουλουρτζήδες , αστρονόμους και καστανάδες αγρότες και μεσαζοντες, φορτηγατζήδες και αστροναύτες.
Είναι απίστευτο!
Είναι μαγικό!
Είναι πρώτη φορά αριστερά feat Πάνος Καμμένος.
Ουάου!!!!!!
Ό,τι και να γίνει επιβεβαιώνεται ο νόμος , αυτό που λένε Murphy’s law.
Στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας μας, απο τον εμφύλιο και μετά ,προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας ,με την πιο ανίκανη κυβέρνηση των τελευταίων 70 χρόνων- (αν έβγαιναν για δουλειά με βιογραφικό οι περισσότεροι θα έβγαζαν φωτοτυπίες) …
Τι άλλο μπορει να πάει χειρότερα δηλαδή;
Eξαιρείται ο πόλεμος φυσικά…
Ενα τέτοιο σκηνικό, μαζί με ολα τα άλλα εξυπνα και ωραία σκεπτικά που βλέπουμε , διαβάζουμε, ακούμε, και τα ζούμε, ειναι τελικά όλα αυτά ενα απαύγασμα ανθρώπινης παράνοιας. ….. .
Αλλά και “Case of study”.
Φυσικά Case of study των οπου γής επιστημονικών κέντρων αναλυσης σκέψης , της ανθρώπινης Ελληνικής ψυχοσύνθεσης .
Που αν μελετηθούν επιστημονικά ολα αυτά, και το φαινόμενο ” Ελληνάρας” ως προσωπικότητα, θα επιβεβαιωθεί αυτό που λένε ,ότι δυστυχώς μεγάλη μερίδα Ελλήνων σήμερα ειναι όντως ψεκασμένοι- λοβοτομημένοι.