Επειγόντως Ψυχίατρο!

παπαρολογος

Θαυμάστε τους ανθρώπους που στείλατε σε δημοκρατική βουλή.
Μα τι γίνεται επιτέλους, πόσα διαμάντια κρύβει πια ο Σύριζα;
Δηλαδή η δολοφονία ενός ανθρώπου για να την ορίσουμε ως τέτοια -κατά Μπαλαούρα , θα πρέπει να ρωτήσουμε πρώτα τον δολοφόνο μήπως τα κίνητρα του έχουν να κάνουν με κάποιο ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου ή όχι, γιατί αν υπάρχει ένα ιδεολογικό αριστερό υπόβαθρο, πρεπει να το ξανασκεφτούμε μήπως τελικά οφείλουμε να τον αποθεώσουμε.
Εγώ έχω μια απορία.
Αν ο ίδιος τύπος αργότερα δηλώσει ότι έλεγε ψέματα και το έκανε απλά για ληστεία αυτομάτως η πράξη μετατρεπεται σε στιγνή δολοφονία;
Τι λέει το “πρακτικό εγχειρίδιο περί επανάστασης” της κουμουνδούρου για το θέμα;
Γιατί ο κυριούλης εδώ μας λέει οτι το αν τελικά έχουμε δολοφονία ή οχι δεν εξαρτάται από το προφανές, από το ότι δηλαδή σκοτώθηκε ένας άνθρωπος, αλλά από το τι σκεφτόταν ο δολοφόνος την ώρα που το έκανε.
Αν ήταν αριστερός επαναστάτης, διάβαζε Μπακούνιν και μεράκλωνε με Sex Pistols και Joy Division είχε και αυτός τα δίκια του.
Ρε πατε καλά;
Μας έχετε πρήξει με τους Ξηρούς , τους Κουφοντίνες , τους Πυρήνες της φωτιάς , τριάντα χρόνια και δεν έχετε καταλάβει ακόμη το προφανές.
Οτι είτε σε λένε Ξηρό είτε Ρουπακιά είσαι δολοφόνος, ότι και να νομίζεις εσυ και οι συντροφοί σου .
Ενα είναι σίγουρο.
Χρειάζεστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και ξεκολήσει το σύστημα γιατί έχει κρασάρει άσχημα.
Σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν το γνώθι σαυτόν και τουλάχιστον φροντίζουν να ενημερωθούν επαρκώς, ειδικότερα για ζητήματα που δεν κατέχουν ή έστω να μην φορούν παρωπίδες.
Απλά δεν είναι και δεν θα γίνουν ποτέ, θορυβώδεις…
Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι όλοι, λίγο-πολύ, ζυμωθήκαμε μέ τήν αθάνατη κομματική αργκό, της ‘’ανωτερότητας των Ελλήνων έναντι όλων των άλλων’’.
Τόσο πολύ, που εν τέλει η άποψη αυτή οδήγησε κάθε έναν ξεχωριστά, με το πρόσχημα ότι οι απόψεις του στοχεύουν ακριβώς σε αυτή την διαιώνιση της ‘’ανωτερότητας’’, να αυτοαναγορευθεί σε αυθεντία.
Πάντως η τελευταία, εξελιγμένη version απέχει ακόμη και από την κοινή, διαχρονική διαπίστωση είναι ,ότι κάθε Έλληνας κρύβει μέσα του έναν πρωθυπουργό, έναν ξερόλα.
Ξέρει δηλαδή τι χρειάζεται η Ελλάδα για να γίνει υπερδύναμη, και φυσικά έχει ανακαλύψει αυτό που δεν μπόρεσε ο Φρόυντ..
Εκτός αν ξυπνήσουμε κάποτε και συνειδητοποιήσουμε κάτι πολύ απλό.
Ότι δηλαδή στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν κακόμοιροι και δυστυχισμένοι πολίτες, αλλά εγκληματικά ηλίθιοι και αμετανόητοι ψηφοφόροι.
Οι υπόλοιποι, όμως, τι φταίνε;
Οι ψηφοφόροι του κυβερνητικού συρφετού πάντως,πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι σήμερα με όλα αυτά που γίνονται.
Πρέπει να είναι ευχαριστημένοι για τους ανθρώπους που στείλανε στην βουλή, για τις απόψεις τους, για την αγάπη τους στην χώρα, για την προβολή του αριστερού ιδεώδους, για την μόνη χώρα με ανοιχτά σύνορα σε όλον τον πλανήτη, για τους ευχαριστημένους πολίτες -του αγρότες-ιδιωτικό τομέα-δικηγόρους κ.λ.π.
Λοιπόν όλοι μαζί ανάσες αξιοπρέπειας 1 2 3 …
Καί την άλλη φορά που θά ψηφίζεις,νά θυμάσαι ,ότι είναι το ύψιστο δικαίωμα σου στην χώρα σου και όχι πρέφα στο καφενείο…