Ο λογαριασμός, αναπόφευκτος.

ζειμπεκ

Όσο και να κοπανιόσαστε, όντας ανίκανοι να εστιάσετε σε οποιοδήποτε εθνικό στόχο, η Νέμεση θα έρθει.
Γαλουχήσατε ένα λαό απειθάρχων γνωμοδοτών.
Ένα λαό που έχει δίκιο σε ΟΛΑ και ΔΕ φταίει σε ΤΙΠΟΤΑ, αλλά πάει κατά διαολου.
Όχλος και μπουλούκια παντού.
Η βλακεία, η αντιγραφή σαπίλας και η ξιπασιά έγιναν κύρια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μεγάλου ποσοστού τού λαού.
Πού εκλέγει την εικόνα του και την ομοίωσή του.
Μόλις απεκτησε δύναμη, έβγαλε την απόλυτη ομοίωσή του στην εξουσία.
Αυτοί πού ενσωματώνουν τα χειρότερα χαρακτηριστικά του Έλληνα, στην εξουσία.
Ο λογαριασμός, αναπόφευκτος. δυο

Ο “κωπηλάτης της Ελληνικής οικονομίας”, που δεν είναι άλλος από τον ιδιωτικό τομέα, ανέκαθεν πλήρωνε τη ταμπακιέρα των σπασμένων της Ελληνικής πολιτικής.
Ο ιδιωτικός τομέας πρώτος βρέθηκε στον δρόμο άνεργος και ποτέ δεν εκβίασε, έκλεισε δρόμους, κλπ κλπ.
Σήμερα που έχουν λιγοστέψει οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, αφού πολλοί είναι άνεργοι (1.500.000 ιδιωτικοί υπάλληλοι άνεργοι, 0 δημόσιοι) , καλούνται να πληρώσουν οι διαχρονικά ευνοούμενοι του κράτους που πάντα φοροδιέφευγαν, έκλεβαν κοινοτικά κονδύλια με “πλαστά” δικαιολογητικά κλπ κλπ.
Το δε θράσος τους ξεπερνάει κάθε όριο, σε βαθμό που κλείνουν τους δρόμους για να διεκδικήσουν τη συνέχιση του πάρτι!
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, επειδή τους έταξαν συνέχιση πάρτι, εξέλεξαν τον Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις.
Στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, που η λογική το είχε να μην εκλεγεί ,αφού τα έκανε όλα θάλασσα και φάνηκε ασυνεπής σε κάθε προεκλογική του δέσμευση μερικούς μήνες πιο πριν…επανεξελέγη από τα “Party Animals” απλά γιατί δεν πείραξε κανέναν από αυτούς που έκαναν πάρτι, πάνω στο σβέρκο του ιδιωτικού τομέα.
Οι περισσότεροι δε ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν πήγαν καν να ψηφίσουν στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, θεωρώντας ότι “όλοι ίδιοι είναι” και αυτό που κατάφεραν ,είναι να αναδείξουν και πάλι τον χειρότερο από τους κακούς.
Άν δέν πάρουμε απόφαση ότι πρέπει να μειωθούν οι πάγιες κρατικές σπατάλες, να πληρώσουν οι φοροφυγάδες ΚΑΙ να δοθούν κίνητρα για επενδύσεις ώστε να απορροφηθούν οι άνεργοι για να ανθίσει εν συνεχεία η οικονομία….θα συνεχίσουμε να πελαγοδρομούμε και να πηγαίνουμε κατά διαόλου. ΖΩΑ