Οι “κύκλοι”, έχουν αρχίσει νά μετατρέπονται σέ “Ελένη Λουκά” εκεί στήν Ν.Δ….

ΜΗΤΣΟΤΑΚ

Aποδεικνύεται με τις διαχρονικές μας επιλογές,ότι είμαστε ένα εύκολα διαχειρίσιμο και άνετα κατευθυνόμενο, κοπάδι οπαδών-πελατών-ψηφοφόρων…
Δεν υπάρχει χώρος ούτε για την έκπληξη, ούτε για την εύκολη ανατροπή.
Η πλειοψηφία μας, αποδέχτηκε εδώ και πέντε χρόνια πλήρως και συνυπέγραψε παθητικά και επανειλημμένα τη δουλεία του , ενώ βοηθούμε παντίοις τρόποις στην αργή και προσχεδιασμένη καταστροφή της κοινωνίας και της χώρας.
Ας ελπίσουμε τό πολιτικό σκηνικό να αναγεννηθεί ,νά φανεί το καινούργιο που τόσο έχει ανάγκη η χώρα.
Μέχρι τότε, θα μετράμε τους πολιτικούς νεκρούς του “παλιού”, μαζεμένους όλους μαζί στο μαντρί που τους έβαλε ο νεαρός Τσίπρας και ο φίλος του .
Με τελευταίο πολιτικό νεκρό του παλιού τον ίδιο τον Τσίπρα, μέ τους άλλους μαζί, τελευταίος βέβαια ο ίδιος…
Ο κος Στυλιανίδης ανέφερε προχθές , ότι ο νεοφιλελευθερισμός “κοινωνικά και εκλογικά πατάει σε μια οικονομική αριστοκρατία, σε μια οικονομική ελίτ”;
Ποιος Στρατούλης και ποιος Λαφαζάνης;
Πώς θα σηκώσει κεφάλι αυτός ο χώρος, όσο τά διάφορα στελέχη του διαγωνίζονται την “αριστερά” στη “νεοφιλελευθερο-φρασεολογία”.
Της προσφέρουν θαυμάσιες υπηρεσίες· εκτός από ανθρώπους, της δίνουν και επιχειρήματα.
Υπάρχουν περιπτώσεις, κατά τις οποίες ένας οργανισμός, ένα κόμμα, μια μορφή συλλογικότητας, γενικότερα, έχει τις αδύνατες πλευρές και τις ανεπούλωτες πληγές της — το κρυφό σαράκι που την κατατρώει ροκανίζοντας τη ζωτικότητά της, θολώνοντας την ευθυκρισία της, μπλοκάροντας τα ανακλαστικά της, παραλύοντας τις αντιστάσεις της και κάνοντας άνω κάτω τους προσανατολισμούς της.
Αν αυτό το σαράκι δεν εντοπιστεί και δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και αποφασιστικά, μετατρέπει σταδιακά τη συγκεκριμένη συλλογικότητα σε χλεύη των αντιπάλων της και σε εύκολη λεία για τους εχθρούς της.
Το κρυφό σαράκι της Νέας Δημοκρατίας αυτοαποκαλείται “περιβάλλον” του Κώστα Καραμανλή.
Σεβόμενος τον Κωνσταντίνο Καραμανλή για το τεράστιο έργο του και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό που επιφύλαξε στη χώρα μας.
Και αναγνωρίζοντας τη θετική προσφορά του Κώστα Καραμανλή, που με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητά του, υπήρξε για μια πενταετία ένας πετυχημένος πρωθυπουργός.
Τα προβλήματα, όμως, ξεκίνησαν από τη στιγμή της αποχώρησής του από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Τηρώντας επί έξι ολόκληρα χρόνια σιγήν ιχθύος, επέτρεψε να μιλούν εξ ονόματός του πολλοί και διάφοροι “κύκλοι” που κάλυπταν την ίσως πολιτική μηδαμινοτητά τους συναγωνιζόμενοι μεταξύ τους, για το ποιος τον εκπροσωπεί περισσότερο αυθεντικά.
Ένας πρώην πρωθυπουργός παρών που διαρκώς απουσίαζε, δηλαδή παρέμενε άφωνος, και ένας πρώην πρωθυπουργός απών, που, μέσω παρατρεχάμενων, δήλωνε διαρκώς παρών.
Και όλα αυτά, ενώ ταυτόχρονα, μέσω κάποιων άλλων κύκλων (ή μήπως μέσω των ίδιων;) διέψευδε περισσότερο ή λιγότερο κατηγορηματικά , επιτείνοντας έτσι την γενικευμένη σύγχυση, την παραλυτική αμηχανία και την  εσωστρέφεια της ΝΔ.
Συνεχίζει να μην μιλά, πολλοί εξ’άλλου επιμένουν πως φρονεί σωστά..
Πυκνός ο πολιτικός χρόνος, με τα καθημερινά δεινά νά επισωρεύονται από μια κυβέρνηση αμετανόητων τυχοδιωκτών, με τή χώρα ακυβέρνητο καράβι σε ώρες τρικυμίας.
Παρά ταύτα προσπαθούν να εξαπατούν και να αποκρύπτουν την αλήθεια από τον Ελληνικό λαό, με μπροστάρηδες τους διάφορους “Λάκηδες”, που αφήνουν να ομιλούν και να λαϊκίζουν ,τα κύμβαλα, και αυτό να το περνούν προπαγανδιστικά σαν ορθό πολιτικό λόγο και ως θέσφατο της ιδεολογικής τους γύμνιας.
Το καραβάνι των άτακτων μπουκαδόρων ,που οδηγούν την χώρα στην έρημο χωρίς καμηλιέρη και χωρίς νερό, με τούς συνοδοιπόρους τους να τους ακολουθούν ουρλιάζοντας,
Τό σκηνικό δέν επιτρέπει εσωτερικές διαχωριστικές γραμμές στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που πρέπει να είναι αρραγές και όταν κληθεί να αναλάβει να βγάλει την Ελλάδα από τον κάβο, που την έρριξε η αλλοπρόσαλλη κυβέρνηση των τυχάρπαστων , των αμετροεπών , που είναι δυστυχώς “χαλκός ηχών και κύμβαλα αλαλάζοντα”.
Οι ψηφοφόροι της Ν.Δ, δεν πρέπει να μένουν στα ονόματα ,αλλά στις ιδέες που εχουν οι πολιτικοί και στην ικανότητά τους να διαχειρίζονται τα προβλήματα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας ικανός πολιτικός μέ πολλά χρόνια στην Ελληνική πολιτική σκηνή,κι ελπίζω οι Νεοδημοκράτες να σκεφτούν με γνώμονα το καλό του τόπου και να στηρίξουν έναν ικανό άνθρωπο ,να τραβήξει το κουπί.
Η Νέα Δημοκρατία, αξίζει να έχει σε μεγάλη θέση ευθύνης έναν πολιτικό, όπως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο συγκεκριμένος πολιτικός με την θαρραλέα ειλικρίνειά , τόσο σε επίπεδο λόγων αλλά κυρίως σε επίπεδο έργων, πρέπει να δοκιμαστεί σε μεγάλες θέσεις!
Ο άνθρωπος έχει τήν επιστημονική κατάρτηση,τήν απόλυτη αίσθηση σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και άποψη για το πως θα βγούμε από εδώ.
Η Νέα Δημοκρατία έχει μία μεγάλη ευκαιρία.
Θα έχει νέο ικανό αρχηγό, έπειτα από μία εντυπωσιακή προσέλευση στις εσωκομματικές της διαδικασίες.
Αυτή θά είναι και η πολιτική προίκα του νέου αρχηγού.
Και αυτό θα του δώσει τη δυναμική της εκκίνησης για να “χτυπήσει” πολιτικά τον κ. Τσίπρα και τήν παρέα του,που προφανώς δεν ανέμεναν σε καμία περίπτωση αυτή την προσέλευση.
Είναι βέβαιο ότι στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αιφνιδιαστεί από την “επιστροφή” της ΝΔ.
Εδώ αιφνιδιάστηκαν οι ίδιοι οι υποψήφιοι..
Ο Σύριζα είναι θέμα χρόνου να αντιμετωπίσει τους εξαγριωμένους “πελάτες” που εξαπάτησε.
Όλα τα άλλα, είναι χάσιμο χρόνου και λόγια κενά.