Τελειώσαν τα δανεικά, το american dream χάθηκε και η πνευματική ανεπάρκεια σε συνδυασμό με τά πιο ακραία ένστικτα κυβερνούν την χώρα..

ελλαδα

Die Welt: Η Ελλάδα θυμίζει ακυβέρνητο πλοίο
Τρισέλιδη αναφορά της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα με ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου επικαλείται η εφημερίδα,καί αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι πρακτικά ακυβέρνητη , επισημαίνοντας ότι η πρώτη αξιολόγηση μπορεί να φθάσει έως και τις αρχές του καλοκαιριού.
Έ όχι δα καί ακυβέρνητο πλοίο…τι αθλιότητες λένε πάλι οι Γερμανοί;
Η Ελλάδα, κύριοι, έχει σοβαρή κυβέρνηση και στιβαρό ηγέτη που την οδηγούν με γοργά (κυρίως) βήματα εκ του ασφαλούς στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία.
Εξι ολόκληρους μήνες η λαοπρόβλητη κυβέρνησή μας (δεν έχει σημασία αν ψηφίστηκε από το 1/5 των Ελλήνων) έκανε σοβαρή διαπραγάτευση (το πιό σύντομο ανέκδοτο του 2015).
Η αποτελεσματικότητά της και η επιτυχία των χειρισμών της, που έγιναν βάσει του προεκλογικού της σχεδίου και του προγράμματος της Θεσ/νίκης, είναι παροιμιώδης.
Κατάφερε το σύντομο αυτό χρονικό διάστημα να δεκαπλασιάσει (με λίαν επιεικείς εκτιμήσεις) το ύψος των απαιτούμενων μέτρων και να αυξήσει το κύρος και την αξιοπιστία της Ελλάδας στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ολόκληρος ο πλανήτης ασχολείται επί μήνες τώρα με την Ελλάδα. Χρεωκοπεί, δεν χρεωκοπεί. Βγαίνει από την ευρωζώνη, παραμένει στην Ευρωζώνη.
Βγαίνει από τη ζώνη Σένγκεν, παραμένει στη ζώνη Σένγκεν.
Οι αγορές επί μήνες χορεύουν πεντοζάλη.
Μετά από αυτές τις αναμφισβήτητες επιτυχίες και αφού είχε επιλύσει όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τη χώρα, είπε να κάνει ένα διάλειμμα και επί 3 μήνες ασχολήθηκε με εκλογές.
Με ανανεωμένη τη λαϊκή εντολή ασχολήθηκε επί 2 μήνες με την ανεύρεση ισοδυνάμων γιά να μην ισχύσει ο αυξημένος ΦΠΑ γιά τα φροντηστήρια, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, εκτός των άλλων, είναι μιά αριστερή κυβέρνηση και οι προτεραιότητές της είναι η αναδιανομή του πλούτου σε βάρος των φτωχών.
Αφού τελείωσε και με τα ισοδύναμα, τώρα έχει στρωθεί στη δουλειά, γιά να βρει νέους φόρους, χαράτσια και περικοπές γιά να εφαρμόσει τη χρονιά που μας έρχεται.
Απο τους πλούσιους, εννοείται.
Νέους, πρωτότυπους φόρους, που δεν είχαν οι προηγούμενοι ανίκανοι κυβερνήτες της Ελλάδας μας.
Η νέα χρονιά θα αποτελέσει το θρίαμβο της “πρώτη φορά αριστερά”, η Ελλάδα μας θα εκτιναχθεί στα ουράνια κι όλοι οι τιποτένιοι συκοφάντες θα σκάσουν από ζήλια .
Τελειώσαν τα δανεικά, το american dream χάθηκε και η πνευματική ανεπάρκεια σε συνδυασμό με τά πιο χυδαία ένστικτα κυβερνούν την χώρα..