Άραγε θα βρεθούν ισοδύναμα για να μην φορολογηθεί το μοσχαράκι ;

ΦΙΛΗΣ

Τελείωσαν πια τα ισοδύναμα, δεν υπάρχουν άλλα για πουθενά και για τίποτα.
Γιατί κοροίδεύουν και εμπαίζουν τον απλό πολίτη τόσο προκλητικά;
Ξεκίνησαν με παχειά και μεγάλα λόγια για τη γη της επαγγελίας.
Στη διαδρομή έχασαν τους χάρτες και τις πυξίδες και κατευθύνουν το καράβι στα βράχια και οι επιβάτες ήδη αντιλαμβάνονται με τρόμο την κάθε πρόσκουση σε αυτά, ενώ ο καπετάνιος και οι άπειροι και μονομανείς περί αυτόν προσπαθούν να πείσουν τους επιβάτες να μην ανησυχούν για τις τρύπες που ανοίγουν στα σωθικά του πλοίου, διότι υπάρχουν, λένε, ισοδύναμα στεγανά που θα κρατήσουν το σκάφος στην επιφάνεια με προορισμό την πολυπόθητη γη της προεκλογικής επαγγελίας .
Υπάρχουν ακόμη σκέψεις για περαιτέρω φορολόγηση των Ελλήνων.
Συγκεκριμένα επιπλέον φόρος για την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.
Ένας ανεξάρτητος φόρος σε όλους ανεξαιρέτως που βρίσκονται στη χώρα και θα είναι ο “φόρος αποβολλής εντερικών αερίων μέσω του πρωκτού”.
Αυτός θα μπορούσε να επιβάλλεται ανάλογα με τα κιλά κλιμακωτά, διότι άλλη επιβάρυνση έχει το περιβάλλον απο μία κοπελίτσα 48 κιλών και άλλη απο έναν ευτραφή κύριο που έχει καταπιεί μία Ολλανδική αγελάδα.
Επίσης θα επιβάλλεται και σε μετανάστες ,διπλός μάλιστα ,λόγω και της μόλυνσης Ελληνικών νησιών απο πλαστικά.
Αν λοιπόν ο μέσος Ελληνας πληρώνει 1000 ευρώ, η κοπελίτσα θα πληρώνει 500, ο κάθε ευτραφής κύριος ένα πεντοχίλιαρο και ο μετανάστης 2000 …και νά δείτε πού θα κοπεί και το μεταναστευτικό ρεύμα.
Φαντασία χρειάζεται αυτή η κυβέρνηση βρέ ,και πρέπει να την βοηθήσουμε.
Με την ευκαιρία, με εκείνη τη λίστα Λαγκάρντ τι γίνεται;
Πολλοί ψήφισαν τον Τσίπρα και τη κομπανία του γιά να πληρώσουν και να πάνε φυλακή οι εκατομμυριούχοι της λίστας Λαγκάρντ και των υπόλοιπων λιστών,κάποιοι από αυτούς μάλιστα, εξακολουθούν να συμφωνούν με τις αθλιότητες των μορφώματος των εκατομμυριούχων “αριστερών”.
Τι γίνεται με αυτές τις λίστες, ρε λεβέντες;
Γιατί δεν βρίσκει ισοδύναμα από αυτές;
Γιατί δε βρίσκετε από τον ηλεκτρονικό τζόγο, όπως πρότεινε το ΠΑΣΟΚ;
Γιατί δε βρίσκετε από την πάταξη της φοροδιαφυγής;
Αλήθεια, τι γίνεται με την πάταξη της φοροδιαφυγής;
Εχει ακούσει κανένας κάτι που δεν έχω ακούσει εγώ;
Προς το παρόν έχουμε κάνει γαργάρα τα πάντα περί φοροδιαφυγής (και όχι μόνο), διότι την έχουμε μέσα στις κόμμα μας και προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να συγκαλύψουμε τις ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες των υπουργών μας ,έτσι;                                                                Αν παραμείνουμε για λίγο ακόμη αμέτοχοι, παθητικοί, μωροπίστευτοι και άβουλοι, δε θα΄χει απομείνει πια τίποτε για να υπερασπιστούμε.                                                                                   Οι νεότεροι διωγμένοι εγκαταλείπουν τη χώρα ως …επιστημονικοί μετανάστες ή παραμένουν συμβιβαζόμενοι με τη μιζέρια.                                                                                                                    Οι μεγαλύτεροι παγωμένοι και ηττοπαθείς, με την επαναλαμβανόμενη εκβιαστική απειλή του σκοτεινότερου αύριο, σαν δαμόκλειο σπάθη να επικρέμεται πάνω από τη ζωή, που κατάντησε μάχη επιβίωσης…..
Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι φοβόμαστε και γιατί βολευόμαστε
, κρυπτόμενοι πίσω απ΄την αποδεδειγμένη φαυλότητα και την κραυγαλέα ανικανότητα των επιοικώς ανικάνων, αυτών που αμετανόητα ”επιλέξαμε” να ηγηθούν.
Ο μελλοθάνατος, έχει να φοβηθεί μόνο τις αυταπάτες του γι απόδοση χάρης, τις φρούδες ελπίδες που τον εμποδίζουν ν΄αποτολμήσει τη διαφυγή, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο.