Η Δέσπω κάνει πόλεμο με νύφες και μ’ αγγόνια!

XOYNTA

Που πάμε τελικά, πρέπει να συντελεστεί μιά ολική καταστροφή και να ξαναχτίσουμε στα ερείπια όπως σε όλη την προηγούμενη ιστορία μας;
Τι είναι αυτό που θέλουμε διακαώς,κανείς δεν γνωρίζει πιά και οι φωνές όλο και μειώνονται, ενώ αυξάνεται η ανησυχία από παντού.
Το σίγουρο είναι ότι με το παρόν πολιτικό προσωπικό στην εξουσία, είτε γιατί είναι αδαές και ανίκανο, είτε γιατί έχει συμπράξει με τους εντολείς άνωθεν, μας έχουν ζώσει για τα καλά τα φίδια.
Διαθέτουν κάθε νοσηρό παλαιοκομματικό χαρακτηριστικό.
Λένε χυδαία ψέματα για να εκλεγούν, έχουν εκατομμύρια σε ξένες τράπεζες, είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα, δεν έχουν δουλέψει ποτέ, είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα διαφθοράς, δεν προειδοποιούν αλλά υπόσχονται.
Σε τι διαφέρουν με το “παλιό”, φυσικά σε  όλα αυτά ,όσα τους κάνουν χειρότερους και πιο επικίνδυνους.
Και όχι σε μια εποχή επίπλαστης ανάπτυξης και καλών ημερών, αλλά σε μια Ελλάδα που αιμορραγεί δημογραφικά, που χάνει την παραγωγική της νεολαία στο εξωτερικό, που έχει στεγνώσει οικονομικά και που βρίσκεται στο επίκεντρο της μεγαλύτερης μεταναστευτικής κρίσης μετά τον Β’ Παγκόσμιο.
Κανείς όμως δεν μπορεί να διαμαρτύρεται,το μέλλον της Ελλάδας το γράφει ο ελληνικός λαός, αυτός που πάει και ψηφίζει και αυτός που μένει σπίτι του επειδή “όλοι είναι ίδιοι”…
Η χώρα καταστρέφεται, ο λαός εξαθλιώνεται κι όλοι αυτοί, τα …νιτερέσα τους,στον Καιάδα οι ανάξιοι σφετεριστές της εξουσίας, μαζί με τους διαπλεκόμενους συνεταίρους τους.
Ο καβγάς Γιαννακόπουλου Καμμένου, είναι αποτέλεσμα διαπλοκής.
Οι Συριζανέλ έταξαν τα πάντα και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Αναμείνατε εντός ολίγου και τους υπόλοιπους επιχειρηματίες που στήριξαν αυτή την κυβέρνηση …. να αντιδράσουν ανάλογα, μόλις νιώσουν πουλημένοι απο το τάχατες αριστερό τσούρμο
Άλλωστε είναι γνωστό το κόλπο του Καμμένου όταν ζορίζουν τα πράγματα για την κυβέρνηση ή για τον ίδιο.
Πετάει διάφορα συνωμοσιολογικά, κάνει καταγγελίες, φουσκώνει σαν το παγώνι, ξεφουσκώνει σαν μπαλόνι, αφήνει υπονοούμενα, δήθεν ότι γνωρίζει κάτι αλλά ποτέ δεν το αποκαλύπτει.
Μπορεί να αφήνει να εννοηθεί ότι η CIA, η NSA ή οι εξωγήινοι έχουν συνωμοτήσει κατά του ιδίου και της εθνοσωτηρίου συνκυβέρνησης τής Ελλάδας.
Αλλά, είπαμε, στο ακροατήριο που απευθύνονται, μπορούν να λένε ό,τι να’ ναι, δεν καταλαβαίνουν ούτως ή άλλως τίποτα…
Προφανώς δεν φταίνε αυτοί, είναι απλώς μια μειοψηφία που έγινε ως εκ θαύματος πλειοψηφία, από την συμμετοχή των βολεμένων και την αποχή των αηδιασμένων -σπουδαία δημοκρατία!
Το ακόμα πιο επικίνδυνο και άκρως ύποπτο, είναι οτι δεν ακούγεται καμιά φωνή διαμαρτυρίας
Οι πολίτες τεχνηέντως πνίγονται στα συνεχόμενα κύματα των προβλημάτων επιβίωσης, ώστε να μην συνειδητοποιούν το μέγεθος της ολικής καταστροφής που επιχειρείται.
Οταν όμως η πατρίδα σε χρειάζεται και πρέπει να την υπερασπιστείς πέφτοντας μέσα στη φωτιά , τότε μετριέται ο λόγος και το μπόϊ σου,όταν η επιλογή σου έχει κόστος…για την ώρα σιωπή,για να δούμε.