Κάτω από τα καυδιανά δίκρανα της υποταγής…

επανασταση

Βρέ και νεκρούς ανασταίνει αυτή η Κυβέρνηση…αρκεί νά έχουν τίποτε εκκρεμότητες με τον ΕΝΦΙΑ καί όχι μόνο.
Είμαστε πάντοτε άξιοι, των επιλογών μας,καί κανένας πια δεν δικαιούται να παριστάνει τον παραπλανημένο.
Οι ψηφοφόροι των τελευταίων εκλογών, πού επέλεξαν συνειδητά την αγχόνη ,κι ούτε μία πιθανότητα αντίδρασης και διαφυγής δεν τόλμησαν καν να διανοηθούν…νά μην διαμαρτύρονται σήμερα-γεννηθήτω το θέλημά τους.
Το να σε σπρώχνουν αλυσοδεμένο σε φουρτουνιασμένη θάλασσα, σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το να επιλέξεις εσύ, πότε και αν… τελικά θα βουτήξεις για να παλέψεις με τα κύματα για τη ζωή σου.
Μέχρι σήμερα, κανείς δεν τολμά “καν” να παραδεχτεί την αλήθεια.
Παριστάνουν όλοι τούς “ανέμελους ταξιδιώτες” αυτής της “κρουαζιέρας του τρόμου”, βολτάροντας ασκόπως στο κατάστρωμα, ενώ εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους, η “αργή και προμελετημένη” καταστροφή τους.
Τόση νοσηρή παθητικότητα, τόση ανώριμη άρνηση παραδοχής της πραγματικότητας και τόση ανόητη καταφυγή στην αυτοπαραπλάνηση, δεν γίνεται …να μην έχουν “πανάκριβο” τίμημα.
Το τρίπτυχο “media – οικονομικοί έλεγχοι – δικαστές” έχει μπει για τά καλά στο στόχαστρο τού Συριζανελικού καθεστώτος.
Με ορκισμένους Ταλιμπάν δημιουργούν ένα καθεστώς ελεγχόμενης δημοκρατίας προκειμένου να μείνουν χρόνια στην εξουσία.
Αποδεικνύουν ότι υπάρχει σχέδιο με τα όσα λένε ή γράφουν,ακόμη και η αλαζονεία τύπου Φίλη, Σεβαστάκη ή όποιου άλλου υπουργού και στελέχους που προκαλεί την κοινωνία με τις δηλώσεις του, είναι ενδεικτικά του οργανωμένου σχεδίου που είναι σε εξέλιξη.
Βάζουν μπροστά τον κόσμο, χωρίζουν την κοινωνία σε έχοντες και μη έχοντες, στήνουν “τείχη” παντού, κατασυκοφαντούν, προσβάλλουν, φιμώνουν, απειλούν.
Πάντως κι ο Μαδούρο της Βενεζουέλας …άρχισε με εκπαραθυρώσεις μη αρεστών αξιωματούχων κατηγορώντας τους για διάφορα αδικήματα και κατέληξε με πολιτικές φυλακίσεις.
Πήραν την κυβέρνηση, αλλά δεν πήρανε ακόμη την εξουσία…
Με δεδομένο ότι στα θέματα παροχών προς το πόπολο είναι δέσμιοι της τρόικας, θέλουν τουλάχιστον να μπορούν νά τρομοκρατούν και να θέτουν υπό την εξουσία τους, όσους τυχόν τους “κουνηθούν”.
Πήγαν να τους πάρουν το ΣΔΟΕ από τον υπουργό ,να το πάνε στη Σαββαΐδου….όχι ως μηχανισμό διασφάλισης των φορολογικών αξιώσεων του κράτους, αλλά ως παρακρατικό μηχανισμό τρομοκράτησης των “αντιφρονούντων”
Τώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς να ελεγξουν καί τα ΜΜΕ.
Όσοι θά βγαίνουν “εκτός γραμμής” θα κλείνουν, ώστε κάποια στιγμή να φτάσουν στο “ποθούμενο”, πού είναι δύο σταθμοί -έτσι για πλουραλισμό, ΕΡΤ και ΥΕΝΕΔ,άντε καί τό κανάλι της Βουλής.
Βάζουν φόρο στα ιδιωτικά σχολεία ,γιά να σπρώξουν τόν κόσμο στα δημόσια.
Γιατί στά δημόσια θά ελέγχουν άριστα την ύλη καί την προπαγάνδα.
Κι άν αυτοί πού θά βγούν από τά σχολεία έχουν χαμηλές δεξιότητες και δυσκολεύονται να βρίσκουν δουλειά, τόσο το καλύτερο.
Θά έρχονται φυσιολογικά στους ψηφοφόρους-κομματικό στρατό τών Συριζανέλ.
Σύντομα λοιπόν τα ….”βαλιτσάκια” θα μάς ψάξουν και …θα μάς στείλουν τις Ειδικές Δυνάμεις και το ΣΔΟΕ, ή ακόμη τον Σούπερμαν και τον Ζορό.
Ένα τό σίγουρο ότι οι φωτιές στα μπατζάκια τους είναι τόσες πολλές, που η στοχοποίηση τών “διαφωνούντων”  θά είναι μια πολυ δύσκολη απασχόληση γι αυτούς πλέον….