Ακούς εκεί ο εγκάθετος τί είπε…”Οι Έλληνες είναι ένας μεγάλος λαός, αλλά η Ελλάδα δεν είναι κράτος”

Σοιμπλε

Ο σύντροφος Σόιμπλε είναι εγκάθετος και εκφέρει Λενινιστικές ιδέες μέσα από κάθετες απόψεις Τροτσκιστικές
Έχει επηρεαστεί από την 4η ολομέλεια και δέν έχει αποκύρηξει πλήρως τις γραμμές Λένιν -Τρότσκι-Στάλιν .
Προτείνω γιά να έχει πλήρη εικόνα καί νά αφήσει τίς κακίες ,να γίνει ανταλλαγή άμεσα … 3000 υπάλληλων ΔΕΗ , 3000 υπάλληλων ΕΥΔΑΠ , 15.000 υπάλληλων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, 3000 Ελλήνων εφοριακών, 2000 υπαλλήλων Πολεοδομίας, 2000 υπαλληλων περιφέριας , 2000 υπαλλήλων τελωνείων , 5 με 6 χιλιάδες υπαλλήλων από καμιά 400αριά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου , 2- 3 χιλιάδων υπαλλήλων υπουργείων με αντίστοιχους Γερμανούς.
Είναι καιρός οι Γερμανικές Δημόσιες υπηρεσίες να εκσυγχρονιστούν και να κινούνται με την ίδια ταχύτητα με τις Ελληνικές …όπου ο Δημόσιος Υπάλληλος είναι σπίτι του πρίν καν χτυπήσει κάρτα ή σχολάσει .
Νομίζω επίσης στόν σύντροφο Σόιμπλε (τού αξίζει)επειδή διακατέχεται από μια κακομοιριά , πρέπει οπωσδήποτε να τού στείλουμε και 2000 η και 3000 υπαλλήλους του ΟΣΕ να κινήσουν τα απαρχαιωμένα δίκτυα τραίνων των Γερμανικών σιδηροδρόμων . πρέπει ο ΟΣΕ να δώσει τα φώτα του στους Γερμανούς,όπως επίσης κι οι Αστικές συγκοινωνίες τά δικά τους,με τα επιδόματα έγκαιρης προσέλευσης και … εάν σταλούν 2000 η και 3000 οδηγοί ΕΑΣ με την υπομονή , την ευγένεια , την ακρίβεια στο δρομολόγιο θα βελτίωναν της υποδομές στην Γερμανία .
Άμα θέλει και τίποτις πρωτοκλασάτες υπουργάρες – ώστε να του κάνουν μαντάρα και την οικονομία του…αυτοί πάνε πακέτο με τους πρώτους 100.000 Δημοσίους Υπαλλήλους .
Άχρηστοι, ανίκανοι, μπουρδολόγοι,έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα.
Μόνο φόρους ξέρετε να βάζετε, χωρίς καμία ουσιαστική αλλαγή που μπορεί να φέρει την ανάπτυξη.
Μείωση συντάξεων, αύξηση φόρων με κάθε μέσο που εφευρίσκει το διεστραμμένο σας μυαλό.
Μας φέρνετε σε αδιέξοδο, δεν ξέρουμε πια τι μας ξημερώνει.
Μας έχετε καταντήσει τους καραγκιόζηδες και τους ζητιάνους της υφηλίου.
Εκμεταλλευτές της ελπίδας και του έθνους,όλα για πάρτη σας και τίποτα για την πατρίδα,υπηρέτες του “διαίρει και βασίλευε”.