Ο ζόφος της παγκόσμιας αταξίας, της αθεϊας, των κερδοφόρων πολέμων, της βίαιης μετατόπισης των λαών

metanastes

Ανεπάρκεια στην απορρόφηση εγκεκριμένων ευρωπαϊκών κονδυλίων, εξ αιτίας της γραφειοκρατίας, της διοικητικής αβελτηρίας, αλλά και της χαλαρής δομής του κυβερνητικού σχήματος, η χώρα δεν έχει πρόσβαση στά κρίσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, για τη Διαχείριση των μεταναστευτικών πιέσεων.
Στήν Ακαδημία Πλάτωνος το πρώτο και μακροβιότερο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Πολιτισμού, υπήρχε η αποτρεπτική πινακίδα “αγεωμέτρητος μηδείς εισίτω μου την στέγην”, τα πάντα λειτουργούσαν βάσει γνώσεων, σχεδιασμού, στόχων και αποτελεσμάτων, στόχος της ήταν η εκπαίδευση και η ανάπτυξη των γνωστικών-φιλοσόφων-πολιτικών, των Άξιων ν’ αναλάβουν τη διακυβέρνηση της Ελλάδας.
Σε αντιστοιχία με τα σημερινά-κάθετα Όχι στην αξιολόγηση, “η αριστεία είναι ρετσινιά”, “η ακράτεια” του λόγου, η ηχορύπανση, οι γονατογραφίες, τα “ευφυολογήματα” η διαδικτυακή κακοήθεια, η κουτοπονηριά, η επίδειξη δήθεν δυνάμεων, οι απρόσωπες απειλές και ύβρεις, η επίφαση της πολυώνυμης ανωνυμίας, οι ευρηματικές υφαρπαγές των προσωπικών μας στοιχείων, οι σκοτεινές ενέργειες των.. αυτόκλητων ειδικών-ανίδεων.
Το πρόβλημα είναι τεράστιο και η αλήθεια πικρή.
Οι περισσότεροι μετανάστες πού μπαίνουν στη χώρα,θά παραμείνουν εδώ,μονάχα οι Σύριοι πρόσφυγες έχουν πιθανότητες να φύγουν γι άλλες χώρες του Βορρά.
Η  Ελληνική κυβέρνηση, είναι όμηρος στις δαγκάνες της Ε.Ε και με υπογεγραμμένα τα Δουβλίνα 2 που μας καθιστούν αποθήκη μεταναστών και ανάχωμα για τους ευημερούντες εταίρους , δέν πρόκειται νά κάνει ,τίποτε άλλο παρά κακοδιαχείρηση του προβλήματος.
Οι επαναπροωθήσεις απέτυχαν ,και αλήθεια πόσους είσαι σε θέση να ”μαντρώσεις” ή να ταϊζεις, μέσα στην τεράστια ανθρωπιστική κρίση που ο ίδιος ο λαός σου αντιμετωπίζει;
Ο κ.Τσίπρας δίνει πολυπολιτισμικά καθρεφτάκια στην αριστερή του πτέρυγα, όπου, μεταξύ άλλων, ευδοκιμεί η λαθρολαγνεία, κατά κανόνα, ελπίζοντας με τον τρόπο αυτό να τους εξευμενίσει για το φρικτό μνημόνιο – συνέπεια των διαπραγματευτικών αυτογκόλ του.
Όπως και με το καταστροφικής εμπνεύσεως δημοψήφισμα ,το αποτέλεσμα του οποίου πέταξε στα σκουπίδια και μας έμειναν μόνο η εξ αυτού προκληθείσα ανακατωσούρα και οι έλεγχοι κίνησης κεφαλαίων, για άλλη μια φορά, την πληρώνει ολόκληρη η χώρα.                                                        Πόσο ασφαλές, άραγε, σήμερα αισθάνεται το Εκλογικό Σώμα που ψήφισε όλους αυτούς τους απίθανους, και άκρως επικίνδυνους για τη χώρα και τη δημόσια ασφάλεια, μαθητευόμενους μάγους;
Και τώρα μένει να δούμε η κυρία Χριστοδουλοπούλου καταφέρει την εκταμίευση των πρώτων εγκεκριμένων ευρωπαϊκών κονδυλίων, ύψους τουλάχιστον 500 εκατομμυρίων ευρώ με έργο Μηδενικό.
Η κυρία Τασία, λόγω θέσεως, οφείλει να γνωρίζει ότι, 18,000 (Δέκα Οκτώ Χιλιάδες) Λαθραίους, ναι, Λαθραίους, είχαν απωθήσει οι Λιμενικοί, το 2014. Κανέναν από τις εκλογές και μετά, όπως προκύπτει από Επίσημα Στοιχεία. 

Στο Καλαί, γίνονται μάχες και η Γαλλική αστυνομία τα έχει βρει μπαστούνια,εδώ τους μαζεύουμε, για να έχουν οι λόχοι των λαθρομεταναστών πλήρη επάνδρωση, όταν αρχίσει το ξέσπασμα της βίας.
Οι κάτοικοι του Ελαιώνα, δέν τολμούν να διασχίσουν “Το ιερόν άλσος της θεάς Αθηνάς”, που δημιουργήθηκε από την ιερή ελιά του Ερεχθείου την οποία η θεά Αθηνά, έκανε Δώρο στην Πόλη της…
Ο ζόφος της παγκόσμιας αταξίας, της αθεϊας, των κερδοφόρων πολέμων, της βίαιης μετατόπισης των λαών, των απειλών, της δουλείας, των ανίατων μεταδιδόμενων νοσημάτων, της επίπλαστης ανεπάρκειας τροφίμων και υδάτινων πόρων, των ναρκοεμπόρων, των εκτελεστικών πειθήνιων οργάνων, τα πάντα σε πλήρη εξέλιξη, σε πλήρη αναβρασμό.