Τι έκανες τόσα χρόνια στο Πασόκ κε Πανούση;

ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ

Ο κ.Πανούσης με άρθρο στην ιστοσελίδα “ανοιχτό παράθυρο” (http://www.anoixtoparathyro.gr) με τίτλο “οι πραγματικοί εχθροί της Αριστεράς” περνάει στην αντεπίθεση και απαντάει στα όσα του σούρνουν το τελευταίο διάστημα σειρά κορυφαίων στελεχών του Σύριζα προεξάρχουσας της Ζωής Κωσταντοπούλου.
Αναφέρει ότι “η κυβερνώσα Αριστερά διατρέχει τον κίνδυνο να δηλητηριαστεί από μεγάλη και νοθευμένη δόση ιδεολογίας” κατηγορώντας εκείνο το τμήμα του Σύριζα στο οποίο χρεώνει “πορεία προς το χάος” και τη “συνολική καταστροφή”…μιλεί για “φίδια εντός του Σύριζα απειλούν την αστική δημοκρατία”…
Τά φίδια …ο “Διαμαντής” και ο “Νικολάκης” ,ο φίλος του Τσιριγκόγκου, του “Κολλητηριού” του Καραγκιόζη.
Άν τα φιδόπουλα του Καραγκιόζη κατάφεραν και απειλούν αυτή την “αστική δημοκρατία” (από δίπλα πέρασε το υπουργομάγαζο μεταγραφών), τοτε οι “αστοί” που τη διαχειρίστηκαν επι τόσες δεκαετίες είναι ταμάμ για τη μαγκούρα του Βεληγκέγκα.
Τι έκανες τόσα χρόνια στο Πασόκ κε Πανούση;
Η κόρη του κ. Κωνσταντόπουλου και η άλλη πορφυρογέννητη, του εξ απορρήτων κ. Κασιμάτη…
Κροταλίες και ανακόντες !
Έλεος, το πολύ-πολύ δεντρογαλιές, αλλά όταν ΝΔ, Πασόκ, λοιπός Σύριζα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις είναι γεμάτοι “Μεγαλέξανδρους” τσέπης “made in Japan”, η σκιά της δεντρογαλιάς τους φαίνεται ζωντανός πύθωνας!
Τσίρκουλα πολιτευτάκηδες…
Η απολιτική “αντιμνημονιακή ΕΑΔΕ” (Εθνική Αντιμνημονιακή Δημοκρατική Ενότητα) δηλαδή το ξεζούμισμα των φτωχών Ελλήνων για να διατηρήσουν το lifestyle τους οι Έλληνες μεγαλο-μεσοαστοί .
Ξεπήδησε απο την “καρδιά” της ΝΔ και του Πασόκ.
Με τα Ζάππεια και με τις αυτόματες “αριστεροποιήσεις” μεγαλοαστών Πασόκων. -Με τους Καμμένους, Κουίκ και άλλους παρακοινώμενους του Κ.Καραμανλή.
Με τους Μητρόπουλους, Κατσέληδες, τους μεγαλοαστούς Βαρουφάκηδες, με τους “διανοούμενους” Γιώργους Κασιμάτηδες (ο παρακοιμώμενος και εξ απορρητων του Μεγάλου Εκμαυλιστή) και τις κόρες και γιούς τους, πάντα κολλητούς στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Αυτή η “αντιμνημονιακή ΕΑΔΕ” είναι η ίδια η πολιτική της αποτυχημένης ελληνικής ελίτ.
Της πολιτικής και πνευματικής ελίτ.
Μονη της η κατά Παπάντριου “ελίτα” έφαγε το κεφάλι της.
Και κανείς απλός πολίτης δεν θα λυπηθεί γι αυτήν.
Ο Πάγκαλος, ως περίπτωση είναι το διαχρονικό απόσταγμα, η πεμπτουσία, του παρακμιακού, αποτυχημένου και περιδεούς ελληνικού αστισμού.
Η μνημειώδης έκφραση “μαζί τα φάγαμε” δείχνει την ιδεολογία του τυπικού Έλληνα αστού.
Έμ άρπαγας και μοναχοφάης, εμ θέλει να συκοφαντεί και τους ληστευμένους ως συνενόχους.
Καθόλου παράλογη η απάθεια με την οποία παρακολουθούν τον εθνικό κατήφορο οι αστικές δυνάμεις.
Δικό τους έργο είναι ο κατήφορος.
Όπως ο παλιός “Κατήφορος” με τον Κούρκουλο και τη Λάσκαρη είναι κοινωνικό προιόν, αυτών που είχαν το πάνω χέρι στην ιστορία.
Παγώνουν τωρα οι αστοί, βλέποντας τον εαυτό τους μέσα στον καθρέφτη του έργου τους.
Θα μπορούσαν βέβαια, αυτοί που τόσο καιρό τραγούδαγαν τη σηκωμένη “φούντα του τσολιά”, τώρα να χορεύουν για να διασκεδάσουν τις τύψεις τους.
Ομως τι χορό να χορέψει μια αστική τάξη με διαβήτη, πίεση, αρθριτικά, καχεκτικό ραχιτισμό και καρκίνο σε μεταστατική φάση;
Τούτων λεχθέντων, η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι εντός αυτού του πλαισίου δεν υπάρχει λύση.
Αφήστε λοιπόν τους νεκρούς να θάψουν τα πτώματά τους,και μετα , σεις οι πενθούντες συγγενείς και όλοι οι παγερά αδιάφοροι, επιτέλους ελεύθεροι απο το βάρος και την αφαίμαξη των ζόμπι, το ξανασυζητάμε.