Το “η ελπίδα έρχεται” θα μπορούσε τώρα πια να αντικατασταθεί με το θρίλερ των ημερών ,”η… συμφωνία έρχεται”.

ΞΥΝΙΛΑ

 

Το “η ελπίδα έρχεται” θα μπορούσε τώρα πια να αντικατασταθεί με το θρίλερ των ημερών ,”η… συμφωνία έρχεται”.

Η Συμφωνία ¨κομάντο” πού ξαφνικά θα την νιώσουμε… πίσω μας!
Από οτι φαίνεται αυτο θελουμε.
Έχουμε αποκτηνωθεί αποχαυνωθεί, έχουμε χάσει κάθε αίσθηση πραγματικής αξιοπρέπειας. το μόνο που μας ενδιαφέρει ειναι να πέφτει το παραδάκι.
Το μόνο που μας ενδιαφέρει ειναι κάποιος να έρθει να μας δώσει λεφτά, δεν μπορούμε να διανοηθούμε οτι εμείς οι ίδιοι κάνουμε λάθος οτι μπορούμε να στοχεύσουμε σε κάτι καλύτερο.
Μιζέρια.
Η νέμεσις ειναι η μοναδική δικλείδα ασφαλείας την φύσης που έμεινε για να μας συνετίσει, ελπίζω να μην είναι τοσο δυνατή που να μας αφανίσει…
Βιώνουμε τον απόηχο μιας ηχηρής νίκης του Σύριζα και αυτό δεν ειναι αμελητέο στην πολιτική και επικοινωνιακή υπεροχή της κυβερνητικής προπαγάνδας .
Οταν οι εκπροσώποι των κάθε είδους μέσων μαζικής επικοινωνίας κινούνται στην σφαίρα της κυβερνητικής τρομοκρατίας σταλινικής κοπής και νοοτροπίας …”θα ελέγχξουμε τα δάνεια των ΜΜΕ ,θα δώσουμε 3 άδειες τηλεοπτικής πανελλαδικής εμβέλειας,θα κόψουμε την διασύνδεση των ΜΜΕ με την αντιπολίτευση,λειτουργεί 5η φάλαγγα εντός Ελλάδας ,έχουμε να κάνουμε με την τρόικα εσωτερικού ,θα μπεί ΦΠΑ στην ηλεκτρονική ειδησεογραφία” …και ολα αυτά με περισσό θράσος και αλλαζονεία να λέγονται απο λιλιπούτειους κυβερνοπαράγοντες στον τύπο και στην Βουλή -και να μην έχουν σηκωθεί και οι πέτρες ακόμη απο την αντιπολίτευση -.Καταλαβαίνει κανεις οτι πρέπει να κυλήσει πολύ νερό στον μύλο της νοητικής αντίληψης τού “εξυπνότερου λαού του κόσμου” για το τι συμβαίνει για να εξισσοροπηθούν επικοινωνικακά τα πράγματα.
Φιλελεύθεροι και κεντροαριστεροί και γενικότερα οι διαφωνούντες σήμερα, δυσφημούνται με το χαρακτηρισμό – Νεοφιλελεύθεροι που σημαίνει κατι πολύ διαφορετικό.
Εδώ η ασφαλίτικη και προπαγανδιστική μεθοδολογία των νεοαριστερών έχει κάνει θαύματα.
Στη χώρα ευνοείται ο καταγγελτικός λογος, η δυσφήμηση και η συνομωσιολογία.
Έτσι ο επαρχιωτισμός και η αμορφωσιά του κάθε βαρεμένου (ο οποίος μπορεί να έχει και διδακτορικό… ή να ήρθε και από το εξωτερικό απ’ όπου πέρασε αλλά δεν ακούμπησε) βρίσκει διέξοδο στην κατάκριση, τον ψόγο και το κράξιμο.
Σε όποιο πόστο και αν βρεθεί ο παραπάνω τύπος μπλοκάρει τον ορθολογισμό. Βιώνουμε μια ολοκληρωτική καθημερινή “καταδίκη εις θάνατο” της λογικής αλλά και της μπέσας.
Δαιμονοποιούνται εννοιες (αριστεία), αντικείμενα (κάλπη, κάμερα) όπως και αρχές (μπέσα).
Μικρόνοες, αργόσχολοι, μικροαστοί, συμφεροντολόγοι, εμπαθείς, πυροβολημένοι,έχουν συνασπιστεί με συγκολλητική ουσία τη μετριότητα και τον υλισμό.
Όμως είναι και θα παραμείνουν μειοψηφία.
Απλά φωνάζουν δυνατά, φροντίζουν να φαίνονται συνεχώς, συνδικαλίζονται, κατεβαίνουν υποψήφιοι…. γεμίζουν τα κενά τους.
Στις τελευταίες εκλογές υπήρξε ένα 36% αποχή, αυτά τα 2,5 εκατομμύρια έλληνες δεν γούσταραν να ξαναπάνε να ψηφίσουν με αυτό τον εκβιαστικό τρόπο, καταχείμωνα !!
Νομίζει κανείς ότι όλοι αυτοί θα παραμείνουν αδρανείς;