Τι γίνεται λοιπον ;

tsiprandreou

Το ότι τα “σουγιαδάκια” δεν είχαν καμία τύχη μπροστά στα “πολυβόλα” το βλέπανε όλοι εκτός από τον Σύριζα που έκανε λες και τα πράγματα ήσαν αντίστροφα.
Ο μόνος που έμεινε ακόμα εκεί… είναι ο Βαρουφάκης
Μάλλον όμως μόλις τώρα κατάλαβε ο Τσιπρας ότι ούτε η λογική σου παραδίδω ένα ένα τα όπλα μου μέχρι να παραδοθείς έχει και μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας.
Το SOS στην Αμερική δείχνει ότι όλα πια είναι κατανοητά.
Το ότι πήρε τόσο πολύ χρόνο, δείχνει και το πόσο βαθιά χαμένοι στο διάστημα ήσαν…..
Τώρα μένει να σταματήσει το ποδήλατο στην κατηφόρα μετά από 4 μήνες γρήγορο πετάλι.
Στις δημοσκοπήσεις η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών λέει ότι πρέπει να μείνουμε στο ευρώ πάση θυσία αλλά ουσιαστικά λέει να μείνουμε αλλά χωρίς να αλλάξουμε μυαλό.
Χωρίς να αλλάξουμε νοοτροπία.
Στηρίζοντας ένα κρατικοδίαιτο σύστημα μοιράσματος του όποιου χρήματος διαθέτει η χώρα.
Ολες αυτές τις αντιφάσεις τις υφίσταται ο λαός στην καθημερινότητα του και στήν εξέλιξη των μελλοντικών σχεδίων του γι’αυτόν και την οικογένεια του .
Όταν αυτές οι κυβερνητικές ενέργειες εκδηλώνονται υπάρχουν 3 τρόποι να εκφράσεις την αντιθεσή σου -να αντιδράσεις (διαδήλωση,πορεία,συγκέντρωση έκφραση γνώμης κλπ),αποδοχή ,αδιαφορία.
Στον κόσμο του “εξυπνότερου λαού” του κόσμου αυτήν την στιγμή επικρατεί ή η αποδοχή,ή η αδιαφορία γι’αυτό και οι κυβερνώντες κάνουν ο,τι θέλουν και λένε ο,τι θέλουν.
Οι δανειστές το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και αυτό το κάνουν με την γνωστή βλακώδη ευγένεια τους, που παρεξηγείται απο τους εγχώριους παρανοικούς ηγετίσκους, πιπιλίζοντας μας το μυαλό με τα γνωστά περί ”φιλικού κλίματος ””επικοικοδομιτική συζήτηση” και τις κινήσεις Γιουνκέρ .
Αυτό ειναι .Αεριτζίδικες πολιτικές σε εναν αποσβολωμένο απο τα ψέματα λαό .
Τι γίνεται λοιπον ;
Οσο η αντιπολίτευση μοιάζει με “Κοπάδι χωρίς τσοπάνη και σκυλιά πού είναι χαμένο στα λιβάδια” τοσο ο Τσίπρας και η νομενγκλατούρα των συριζανελιστών θα χορεύει ευτυχισμένη αδιαφορώντας για τα δεινά που συσσωρεύει στον λαο .