Ας δοκιμάσουμε λοιπόν καί από δρόμους που μέχρι σήμερα ποτέ δεν τολμήσαμε.

ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ

Ο Πρωθυπουργός των εν τη πλειοψηφία τους Χριστιανών Ελλήνων,μέ το να μην υποκρίνεται και να μη χρησιμοποιεί για τις εντυπώσεις τα ιερά μας σύμβολα, αποδεικνύει το σεβασμό στον εαυτό του, στην Ορθοδοξία και σε όλους μας.
Μπορείς να σέβεσαι απόλυτα, ακόμη κι όταν για προσωπικούς σου λόγους, δεν είσαι ”ετοιμος” να ασπαστείς.
Ο δικός μας Θεός, αφήνει ανοιχτά τα χρονικά περιθώρια και κανέναν μας ποτέ δεν αποπέμπει.
Οι τάχα υπερασπιστές της πίστης, που έχουν τόσο εύκολα τα αναθέματα, θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που το γνωρίζουν.
Σε πολλούς δεν αρέσει η συμπόρευση στην οποία από χθες υποχρέωσε ο Ελληνικός λαός τον Σύριζα και τους Ανεξάρτητους Έλληνες και που ως ΚΥΡΙΟ σκοπό της έχει μιά σθεναρή διαπραγμάτευση, ώστε να διασφαλισθούν όροι παύσης του αφανισμού μας εκ μέρους των τιμημένων Ευρω-φίλων, που είναι όμως ταυτόχρονα κι εταίροι και τοκογλύφοι-δανειστές μας.
Τώρα το μόνο που μένει, είναι να ευχηθούμε αυτή η επιβεβλημένη συμμαχία ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ που στηρίζεται τόσο από δεξιά όσο κι από αριστερά, να πετύχει θετικά αποτελέσματα για το παρόν και το μέλλον της χώρας.
Όλα τα άλλα, είναι μόνο κουραστικές μικρόψυχες ”γκρίνιες” και περιττές κουτο-κακίες, που επιχειρούν να μας διχάσουν ψυχικά, ενώ σε τίποτε δεν μας βοηθούν.
Κάποιος πρέπει να υπερασπιστεί , κόντρα στις εξευτελιστικές πιέσεις και στους χυδαίους εκβιασμούς, την διάτρητη αξιοπρέπειά μας.
Στην ουσία υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της Ευρώπης να μετεξελιχθεί από Γερμανικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, σε ένωση πολιτισμών και ισότιμων λαών που αλληλέγγυοι συνεργάζονται, ευημερούν και προοδεύουν.
Ψυχραιμία και σοβαρότητα λοιπόν.
Αρχή, άνδρα δείκνυσι…..
Η κάθε μέρα, θα φωτίζει την αλήθεια.
Μακάρι να εκπλαγούμε ΟΛΟΙ ευχάριστα.
Ο τόπος θα σωθεί από όλους εμάς.
Σωτήρες παντοδύναμοι και θεόσταλτοι ηγέτες, ΔΕΝ υπάρχουν.
Ας δοκιμάσουμε λοιπόν καί από δρόμους που μέχρι σήμερα ποτέ δεν τολμήσαμε.
Ας δοκιμάσουμε την ομόνοια και την ομοψυχία , έτσι, γι αρχή…..