Ψυχαναγκασμοί καί ωμοί εκβιασμοί,”μαντρώνουν ” τήν ψήφο μας.

ΣΚΑΦΟΣ

“Όχι αυτός μόνος του ,ξέρετε δέν είναι κακός,αλλά…θέλει κάποιον να τόν προσέχει”.
Το αντίδοτο εναντίον της κοροιδίας είναι – πολίτες δύσπιστοι .
Έχουμε ηθική υποχρέωση να επωμιστούμε την ευθύνη της υπεράσπισης της χώρας και του λαού μας.
Όχι την προάσπιση των μικροσυμφερόντων και της τυφλής μας, μίζερης εγωπάθειας.
Ας κάνει ο καθένας μας αυτό που η συνείδησή του τον ωθεί να πράξει, έχοντας πλήρη επίγνωση οτι ΣΩΤΗΡΕΣ, ΜΑΓΟΙ, ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΙ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ
Μονάχα οι ίδιοι ΕΜΕΙΣ, ενωμένοι και αποφασισμένοι ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ, μπορούμε να κερδίσουμε την περηφάνια, την αξιοπρέπεια και τη ζωή μας.
ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΘΥΣΙΕΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ. ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ.
Ας μην ακούμε πια παρά μονάχα ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ που δίνουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας και στους ερχόμενους Έλληνες.
Οι ρήτορες, κάνουν μόνο τη δουλειά τους,εξυπηρετώντας συμφέροντα.
Κλείστε τ΄αυτιά σας.
Σε κάθε Δημοκρατική χώρα το εκλογικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται από πολίτες δυσαρεστημένους, από πολίτες που άγονται από ατομικά συμφέροντα, από πλανημένους οραματιστές,από καλά πληροφορημένους ορθολογιστές, από οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα έντιμα ή ανέντιμα, από παράσιτους απρόσφορους πολίτες που ελπίζουν στην άοκνη σίτιση τους από κάποιο μαστό του Δημοσίου.
Από άοκνους δημιουργικούς πολίτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν ή να συνεχίσουν την πορεία για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο τους.
Συμμετέχουν οπωσδήποτε χάριν των δημοκρατικών αρχών και οι φαινομενικά υγιείς διανοητικά καθυστερημένοι και τα σούργελα που περιέχει στους κόλπους της η κάθε κοινωνία.
Αλλά πάνω από όλα το εκλογικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται από ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Σε σχεδόν δύο και μισό χρόνια δεν κατάφεραν να κοσκινίσουν την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει, εξ’ ου και ο χαρακτηρισμός κοσκινίσουν.
Μεγάλες αδικαιολόγητες αυξήσεις στα τιμολόγια ΔΕΗ ενώ οι μεγάλοι οφειλέτες της ΔΕΗ βιομήχανοι, βιοτέχνες κλπ εξακολουθούν να έχουν ανεξόφλητα τα τεράστια χρέη τους.
Χαράτσι με μορφή μηνιαίου μισθώματος νοίκι, για το ιδιόκτητο αποκτηθέν και εξοφληθέν άνευ οφειλών σε κάποιο δημόσιο ταμείο σπίτι μας, όταν το ίδιο χρονικό διάστημα οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, των ασφαλιστικών ταμείων και των αναδιαρθρωμένων τραπεζών μέσα από δάνεια που θα τα πληρώσουμε όλοι μας,κηρύσσουν πτώχευση, συλλαμβάνονται, επιδεικνύουν χειροπέδες στους καρπούς τους και τελικά αφήνονται όλοι ελεύθεροι κατόπιν κάποιων διακανονισμών στα χαρτιά.
Όλοι αυτοί συνέχιζαν και συνεχίζουν την καθημερινότητα τους προ κρίσης.
Οργώνουν το Αιγαίο με τις θαλαμηγούς τους.
Εξακολουθούν να ζουν στις επαύλεις τους και στις κατοικίες που έχουν εκτός Ελλάδας, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που πληρώσαμε νοίκι για τα 135 τμ και μικρότερα διαμερίσματα μας.
Όλος ο κόσμος φώναζε να συλληφθούν οι μεγαλοοφειλέτες.
Σε αυτό “κυριολέκτησε” ή κυβέρνηση με την σύλληψη και φυλάκιση του γνωστού μόδιστρου.
Οι υποσχέσεις για πάταξη διαφθοράς, κάθαρση στο Δημόσιο έμειναν στα λόγια.
Οι υποσχέσεις για βελτίωση της Παιδείας, το μόνο που μας έδωσαν, ήταν οι εικόνες από φοιτητές ή περιθωριακά άτομα να μπαίνουν σε γραφείο πρύτανη να τον λούζουν με σκουπίδια και να μένουν ατιμώρητοι.
Οι υποσχέσεις για οικονομική ανάπτυξη και επαναφορά της ανεργίας στα προ -κρίσης επίπεδα, σταμάτησαν κάπου στον δρόμο πριν την Ζιμπάμπουε, για να βολευτούν καλύτερα τα συμφέροντα της ντόπιας ολιγαρχίας των πενήντα εκατό οικογενειών που διαφεντεύουν την οικονομία της χώρας.
Ο Αναμενόμενος Κρατιστής, σωτήρας ανίκανων και παρασιτικών, κυρ Αλέξης θα ξεκολλήσει την ανάπτυξη μας από το επίπεδο Ζιμπάμπουε και θα φέρει την Ελλάδα σε επίπεδο Κούβας.
Τώρα την Ναυαγισμένη στα Ρηχά χώρα, θα την αναλάβουν οι συνιστώσες του κόμματος της Κουμουνδούρου.
Είναι καλοί διαλυτές, όχι μόνο ναυαγίων αλλά και καλοτάξιδων οικονομιών.
Το διαλαλούν άλλωστε με τις καθημερινές δηλώσεις τους κάθε ένα από τα πεφωτισμένα στελέχη τους.
Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει για άλλη μία φορά τις επιλογές του και τις στρουθοκαμηλικές φοβίες του, αφού τα τελευταία τριάντα χρόνια δεν αντέδρασε ποτέ με σωφροσύνη, με πυγμή, καταλυτικά εναντίον κάθε μορφής διαφθοράς στον δημόσιο και πολιτικό βίο, εναντίον σε κάθε κοινωνική ομάδα που παρασιτεί μέσα από αδικοπραξίες.
Ευθέως δηλώνω ότι ΔΕΝ έχω καμμία σχέση -ΔΕΝ στηρίζω τό πολιτικό καρναβάλι τών λούμπεν αγράμματων ποινικών -“ανεξάρτητων” εγγυητών
Δέν υπάρχει πολιτικός χρόνος γιά λάθη,η κατάσταση είναι Τραγικά Δύσκολη.
Ψηφίστε μέ συνείδηση και ευθύνη τούς Αξίους και Ικανούς ,πού μπορούν να διαχειριστούν τήν κρισιμότητα τών στιγμών.
Η ζωή προχωράει αενάως και ό,τι παραμένει στάσιμο, εκφυλίζεται και πεθαίνει.
Η τελευταία μας ευκαιρία ν΄αναγεννηθούμε, ή να μετατραπούμε τελεσιδίκως σ΄ έρποντες σάλιαγκες χωρίς παρόν και μέλλον.