Βατερλό….πηγές από την ελληνική κυβέρνηση “επιμένουν” ότι δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο παράτασης του υπάρχοντος προγράμματος.

ΒΑΤΕΡΛΏ

Δέν είναι ζήτημα ˝εμπιστοσύνης˝, μήπως είναι θρασύτατη επιβολή απόλυτης υποταγής μέσω ακραίων και αδίστακτων εκβιασμών;
Οι τοκογλύφοι κι οι υπαλληλίσκοι των διεθνών κερδοσκόπων, ποτέ δεν αντιμετωπίζουν με τόσο ευγενείς όρους σαν την ˝εμπιστοσύνη˝, τον αδύναμο υπόχρεο που γράπωσαν στα νύχια τους.
Τον προσβάλουν, τον εξευτελίζουν και τον ποδοπατούν, με την αλαζονεία και τη χυδαιότητα που περισσεύει στον ισχυρό όταν αντιμετωπίζει τον φοβισμένο, άτολμο κι εθισμένο στην υποχωρητικότητα ˝ανίσχυρο˝.
Αν ο δανειστής λοιπόν δεν εμπιστεύεται τους πιθανά επερχόμενους, θα πρέπει να διευκολύνει τα μάλα τους υπάρχοντες, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους, που σε απόλυτη αρμονία με τα σχέδια των Τροϊκανών, υπόσχεται πολύ σύντομα να μας οδηγήσει στη γη των πλέον αισιόδοξων επαγγελιών.
Να μας κάνει δηλαδή, μία κανονική χώρα.
Ακούς εκεί κανονική χώρα…Τι παιδαριώδης όρος, προορισμένος για ν΄αποκοιμίζει διανοητικά, αθώα κι ανυποψίαστα μαθητάκια …νηπιαγωγείου!
Δεν υπάρχει καμιά διευκόλυνση, καμία βοήθεια, καμία υποστήριξη.
Και δεν υπάρχει, γιατί σκοπός πέρα από το να πάρουνε οι άνθρωποι τάχατες πίσω τα λεφτά τους, είναι να επιτευχθεί ο απόλυτος έλεγχος -οικονομικοπολιτικός- της χώρας, η πλήρης δέσμευση του δημοσίου πλούτου, η τρομοκράτηση και αδρανοποίηση μέσω της εξαθλίωσης και της ενοχοποίησης, του Ελληνικού λαού.

Ο μόνος παίκτης που πραγματικά διαθέτει τη δύναμη να ανατρέψει οριστικά τα σκοτεινά κι Ελληνοκτόνα σχέδια που επιχειρείται εμφανέστατα να εφαρμοστούν, είναι ο μέχρι σήμερα αραχτός στον καναπέ, ο ευκολόπιστος και μίζερα μικροσυμφεροντολόγος μέχρι προχθές, απαθής νεοΈλληνας πολίτης.

Αν αποφασίσει να επιβάλλει επί τέλους τη σταθερή του θέληση να διασωθεί, βαραίνοντας τη ζυγαριά με την καθημερινή ενεργή του παρουσία, που θα δημιουργήσει και τη διέξοδο.
Πάντως εγώ, είμαι αισιόδοξος…
Πάντοτε όταν φτάνουμε στο χείλος της αβύσσου, κατορθώνουμε εγκαίρως ν΄αφυπνιστούμε.