Τί σημαίνει, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα;

βουλη

Ότι ο λαός θα παίρνει το ελάχιστο,ώστε το εισόδημα των βουλευτών μας να είναι πάντα εγγυημένο..
Απαράδεκτα πράγματα, ούτε μιά αποζημίωση για γυμναστήρια, για spa, για χειμερινά και θερινά θέρετρα, ούτε τέλος πάντων ένα κονδύλι για τις δημόσιες σχέσεις και εμφανίσεις των βουλευτών μας, θα περίμενε κανείς να είναι πιό προχώ….
Δίκιο έχει ο ΄Αδωνις τελικά, να κάθεσαι να σε βρίζουν 10 εκατομμύρια για μερικές ψωροχιλιάδες ευρώπουλα, πραγματικά δεν λέει.
Πραγματικά είμαι συγκλονισμένος,διαπιστώνοντας την άθλια μιζέρια, εντός της οποίας αναγκάζονται να διαβιούν οι τίμιοι και ακούραστοι υπηρέτες των συμφερόντων μας.
Τα εισοδήματά τους όμως ευτυχώς δεν είναι μόνον αυτά που εμφανίζουν, γιατί οι περισσότεροι διαθέτουν άκρως γενναιόδωρους σπόνσορες που συνδράμουν με το αζημίωτο βεβαίως αδρά, ώστε να μην αγγίξει τους εκλεκτούς ταγούς ούτε η κρίση, ούτε κι η ανέχεια.
Παλιότερα θυμάμαι οι αγνοί σύντροφοι του ΚΚΕ και του Σύριζα, καυτηρίαζαν τάχα με αποτροπιασμό την προκλητική αυτή υψηλομισθία, αλλά η διαφθορά της εξουσίας και η συνήθεια της καλοπέρασης, με τον καιρό, άμβλυναν και τις τύψεις…
Καί σού λέει ο “άλλος” ο επαναστάτης…γιά τό ΚΚΕ δέν μπορείς νa πείς…
Τι σημαίνει αλήθεια, το ”αποδίδουν το μεγαλύτερο μέρος των αμοιβών τους στο κόμμα”;
Ποτέ δεν την κατάλαβα την υποκριτική …ιερότητα ετούτης της κίνησης, τη στιγμή που σήμερα πια όπως όλα τά κόμματα χρηματοδοτούνται γενναία από τον κρατικό προυπολογισμό τής Πτωχευμένης μας χώρας.
Και το κόμμα αλήθεια, πως ακριβώς τα ”αξιοποιεί” αυτά τα επί πλέον χρήματα που εισρέουν στο παγκάρι του;
Υπέρ τού λαού μήπως ;
Αυτή τη στιγμή το γραφικό ΚΚΕ δεν προσφέρει απολύτως τίποτε ούτε στον Ελληνικό λαό, ούτε και στην πολιτική ζωή.
Δεν έχει ούτε μιά ρεαλιστική και εφαρμόσιμη πρόταση να καταθέσει.
Ούτε μιά πρωτοπόρα επαναστατική παρέμβαση δεν είναι ικανό να εκφράσει. Βουλιάζει απομονωμένο και δέσμιο του ανεδαφικού ξύλινου λόγου του,ένας ακόμη παθητικός και επιζήμιος θεατής της καταστροφής μας.
Δείτε το, έχει απομείνει μόνο ένας θλιβερός και κοκκινοντυμένος σκελετός-τοτέμ, που φορά τα κλεμμένα (απ΄τους αγώνες άλλων) παράσημα στο πέτο του, εισπράττει τις κρατικές επιχορηγήσεις και καπηλεύεται τη σφραγίδα των παρελθόντων θυσιών, εκείνων που με αισχρή υστεροβουλία απέρριψε, διέγραψε, προσέβαλε και πρόδωσε.
Δυστυχώς τελικά, όλοι όταν πρόκειται να μασήσουνε το κρατικό χρήμα, ίδια και όμοια.
Οι βολικές αυταπάτες όμως, έχουνε ημερομηνία λήξης.